Închide meniul

Cristiano Bergodi, după Rapid – Voluntari 1-2: „E o mică criză. Avem şi ghinion”. Giuleştenii, cinci meciuri fără victorie

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 23:37

Reclamă
Cristiano Bergodi, după Rapid – Voluntari 1-2: „E o mică criză. Avem şi ghinion. Giuleştenii, cinci meciuri fără victorie

Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci - Hepta

Cristiano Bergodi a avut o primă reacţie după Rapid – Voluntari 1-2, meci în care galeria giuleştenilor şi-a pierdut răbdarea şi i-a ridiculizat pe favoriţi, chiar înaintea golului marcat de Jayson Papeau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns la cinci meciuri fără victorie în toate competiţiile. După primele 19 etape, giuleştenii au acumulat 31 de puncte, cu şase mai puţine decât liderul FCSB, care are şi un meci mai puţin disputat.

În Liga 1, Rapid a ajuns la patru meciuri fără succes, în care a marcat doar trei goluri, două dintre ele venind cu U Cluj, meci în care giuleştenii au condus cu 2-0 şi au fost învinşi cu 3-2.

Cristiano Bergodi, declaraţii după Rapid – Voluntari 1-2

„Nu ne iese nimic şi suntem frustraţi, am făcut un meci şi am avut situaţii de a marca, ei au avut două ocazii şi ne-au dat două goluri. E o situaţie negativă din toate punctele de vedere, dar nu avem nici noroc.

E o mică criză, e o criză de rezultate şi e o perioadă în care trebuie să strângem rândurile. Nu ne iese nimic, am controlat jocul. Portarul a făcut două-trei parade şi ne-au dat două goluri. Trebuie să ne antrenăm bine şi să ieşim din această pasă proastă.

Reclamă

Vom analiza şi vom vedea cu băieţii şi sunt probleme evidente, dar nu aşa de mari. Repet, nu avem nici un pic de noroc. Jocul normal că nu ne mulţumeşte, nu avem luciditate în faţa porţii, mingea am adus-o în careu. După gol, ne-am pierdut încrederea şi devine mai greu cursul jocului. E o mică criză”, a spus Bergodi, la Digi Sport.

Fanii Rapidului şi-au ironizat favoriţii

Galeria Rapidului a lansat ironia supremă la adresa jucătorilor favoriţi, atunci când Voluntari conducea cu 2-0 pe Giuleşti, iar câteva secunde mai târziu, Jayson Papeau a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon.

Ultraşii feroviarilor au ajuns la capătul puterilor atunci când şi-au văzut echipa condusă cu 2-0 de către ilfoveni şi au început să cânte hitul lansat de adversari „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”. Bergodi a admis că fanii au dreptul să fie revoltaţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu, cu tot respectul, ne-au dat întotdeauna o mână de ajutor. Sunt motivele lor şi nu putem spune nimic. Trebuie să tăcem şi să nu spunem nimic. Nu ne putem agăţa de faptul că suporterii nu cântă şi că au huiduit jucătorii. Au mai rămas două meciuri până la finalul anului. Vrem să le câştigăm şi vom vedea atunci cum stăm”, a mai spus Bergodi.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și