Închide meniul

Bogdan Vătăjelu, autogol cum rar se vede în U Cluj – Rapid. Fotbalistul și-a pus mâinile în cap

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 iulie 2023, 23:21

Bogdan Vătăjelu, autogol cum rar se vede în U Cluj – Rapid. Fotbalistul și-a pus mâinile în cap

Bogdan Vătăjelu, autogol cum rar se vede în U Cluj - Rapid

Reacția lui Bogdan Vătăjelu, după autogolul din meciul cu Rapid / Captură Orange Sport

Bogdan Vătăjelu, autogol cum rar se vede în U Cluj – Rapid. Fotbalistul care a ajuns în această vară la echipa din Ardeal are un start de sezon dezastruos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul a fost protagonistul unui moment de coșmar în partida cu Rapid, de la Mediaș. Acesta și-a trimis mingea în propria poartă, așa cum rar se vede într-un meci de fotbal profesionist.

Bogdan Vătăjelu, autogol cum rar se vede în U Cluj – Rapid. Fundașul l-a lăsat fără replică pe Gorcea

Fundașul celor de la U Cluj a înscris în propria poartă cu o execuție care l-a lăsat fără replică pe portarul echipei, Gorcea. La scorul de 1-0 pentru Rapid, acesta a degajat balonul în propria poartă, după o centrare periculoasă a jucătorilor bucureșteni. Reacția fotbalistului a fost pe măsura ratării. Acesta și-a pus mâinile în cap și a căzut în genunchi, după ce a văzut că a fost decisiv în modificarea scorului, în favoarea celor de la Rapid.

După autogolul lui Vătăjelu, Rapidiștii lui Cristiano Bergodi au dominat copios partida și au mai reușit să marcheze încă un gol, prin Papeau, la puțin timp după „reușita” fundașului lui Toni Petrea.

Bogdan Vătăjelu a fost transferat în această vară de U Cluj, după despărțirea de Universitatea Craiova. Acesta a ajuns în lotul „șepcilor roșii” din postura de jucător liber de contract. În cariera sa, fotbalistul cotat la 550.000 de euro, potrivit Transfermarkt, a mai jucat pentru FCSB, Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Universitatea Craiova, Sparta Praga și Jablonec.

Reclamă

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

S-a aflat motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB. Fundaşul a dezvăluit că a purtat negocieri atât cu Gigi Becali, cât şi cu Mihai Stoica, însă a mărturisit că nu a fost momentul oportun pentru a semna cu gruparea roş-albastră.

Bogdan Vătăjelu a dezvăluit că a avut ofertă de la FCSB, în această vară, fiind contactat chiar de Gigi Becali. Fundaşul a declarat că la momentul respectiv aştepta oferte şi din străinătate, însă acestea nu au mai apărut, astfel că a ales să semneze cu U Cluj, în cele din urmă.

„Am avut ofertă de la FCSB. Știu ce a zis nea Gigi Becali, am discutat personal și cu dânsul, și cu MM Stoica. Doar că la momentul respectiv nu eram tentat să iau o decizie, așteptând ceva și din afară. N-a fost momentul oportun, să zic. Am discutat și cu familia, am zis să mai așteptăm, apoi a apărut U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

N-a fost decizia familiei, ceea ce ține de fotbal eu hotărâsc. Dar mă sfătuiesc și cu familia, soția și fetițele fac parte din viața, din cariera mea. La acel «moment FCSB», am zis că vreau să aștept altceva, eu le mulțumesc oamenilor de acolo pentru ofertă, dar nu a fost să fie.

Nu e vorba că am refuzat FCSB, cât chestia că am vrut să aștept o perioadă, să găsesc altceva. Suntem definiți de deciziile pe care le luăm. Oferta Clujului a fost bună, mă bucur că am ajuns la U”, a declarat Bogdan Vătăjelu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și