Închide meniul

Cristiano Bergodi e în culmea fericirii după Rapid – FCSB 4-0: „Cel mai frumos meci din cariera mea”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 23:36

Reclamă
Cristiano Bergodi e în culmea fericirii după Rapid – FCSB 4-0: „Cel mai frumos meci din cariera mea

Cristiano Bergodi e în culmea fericirii după Rapid - FCSB 4-0

Cristiano Bergodi, într-o conferinţă de presă

Cristiano Bergodi e în culmea fericirii după Rapid – FCSB 4-0. Antrenorul Rapidului a susţinut la final că această victorie contra FCSB-ului este cea mai frumoasă din cariera lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi a punctat că Rapidul a făcut un meci perfect cu echipa patronată de Gigi Becali.

Cristiano Bergodi e în culmea fericirii după Rapid – FCSB 4-0: „Cel mai frumos meci din cariera mea”

(n.r.:) Se poate spune că a fost meciul perfect? Da. Eu cred că am făcut meciul perfect.

Am dat şi 4 goluri, nu mă gândeam că acest meci poate fi aşa frumos. Jucam cu echipa aflată pe primul loc în clasament.

Din punct de vedere tactic, cred că am jucat foarte bine. Nu i-am lăsat niciodată singuri pe Coman şi Olaru. Au avut mereu dublaj şi nu s-au mişcat deloc. Acești doi jucători înseamnă mult pentru echipa lor. Au o echipă foarte bună, au meritat primul loc.

Reclamă

Mijlocaşii şi fundaşii au făcut un meci extraordinar. Cred că nu putem să vorbim de un singur compartiment. Şi cine a intrat de pe bancă a jucat foarte bine. Toți au câștigat meciul. Avem jucători foarte buni, a trebuit să găsim un echilibru în ultimele două luni între faza ofensivă și cea defensivă. Echipa e schimbată total. 

„Anul acesta sau anul viitor trebuie să câștigăm titlul”

Echipa e bună, chiar spre foarte bună. Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Sunt a treia oară la Rapid, iar când e liniște trebuie să se întâmple ceva.

(n.r. Unde ați plasa această victorie în cariera dumneavoastră?) E una dintre cele mai frumoase victorii. Ar fi cea de acum patru ani contra CFR-ului când eram la Craiova, apoi cea cu CFR de acum și asta. Probabil e cel mai frumos meci, cred că îl plasez pe primul loc. 

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că anul acesta sau anul viitor trebuie să câștigăm titlul. Este o echipă care merită și poate. Vedem, cine știe, dar eu vreau și îmi doresc să câștig un titlu în cei doi ani în care mai am contract. Suntem pe drumul cel bun, e frumoasă o victorie contra unei echipe bune”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – FCSB 4-0.

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru: „Au fost zero! Nu am avut niciun jucător pe teren!” Ameninţări pentru jucători

Gigi Becali i-a făcut praf pe Coman şi Olaru. Patronul „roş-albaştrilor” a fost extrem de furios după Rapid – FCSB 4-0. Şi-a desfiinţat toate vedetele după umilinţa din derby. Coman, Olaru şi Târnovanu au fost distruşi de patron.

Gigi Becali a spus că şi Ştefan Târnovanu riscă să piardă echipa.

„Nu sunt amărât. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu au fost zero. Nu mai spun de Târnovanu, că poate nu mai intră tot el. Şi la primul gol, dar şi la golul primit la colţul scurt. E mingea lui, nu am avut niciu jucător pe teren. Olaru, căpitanul echipei a fost zero. Tavi bag unul de 16 ani, să văd”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Rapid – FCSB 4-0. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Elias Charalambous

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţegan nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și