Închide meniul

Cristiano Bergodi, mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi: „Mergem la București să câștigăm meciul!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 martie 2023, 17:38

Cristiano Bergodi, mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi: Mergem la București să câștigăm meciul!”

Cristiano Bergodi, mesaj războinic înainte de FCSB - Sepsi

Cristiano Bergodi, la o conferință de presă / Captură YouTube

Cristiano Bergodi a transmis un mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi. Antrenorul covăsnenilor este sigur că formația sa poate câștigă duelul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și Sepsi va avea loc duminică, 12 martie, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro!

Cristiano Bergodi, mesaj războinic înainte de FCSB – Sepsi: „Mergem la București să câștigăm meciul!”

Pentru Sepsi, meciul este de o importanță uriașă. Formația din Covasna are nevoie de puncte pentru a se menține în lupta pentru accederea în play-off. Cristiano Bergodi este optimist înainte de meci și crede că egalul de etapa trecută cu CFR Cluj le-a dat încredere elevilor săi.

„Un meci dificil, vom juca pe un stadion frumos, cu teren foarte bun. Întâlnim o echipă bună, care va lupta pentru titlu, dar care în ultima vreme nu s-a descurcat aşa de bine. O echipă cu jucători buni, ofensivă, care duce mulţi jucători în faţă. Va fi greu. 

Ne-am pregătit bine. Ne-am revenit cu moralul după meciul cu CFR Cluj. Ne-a dat o gură de oxigen. Nu neapărat ca puncte, ci ca moral şi încredere. Mi-au plăcut mult cu CFR şi mergem la Bucureşti să câştigăm meciul.

Reclamă

Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm.

Cel mai important este meciul cu FCSB – fost o decizie şi vom juca cu Craiova – ne pregătim pentru ei după meciul FCSB.

(n.r.  – dacă a crescut presiunea pe jucătorii lui Sepsi) Nu ştiu ce să spun. Eu sunt întotdeauna liniştit, încrezător, pozitiv. Era presiune şi înaintea meciului cu CFR Cluj şi băieţii s-au descurcat bine.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a plăcut mult atitudinea, că au vrut să câştige meciul, contra unui adversar precum CFR Cluj. Ne-a dat încredere acel meci, iar băieţii sunt conştienţi de acest lucru şi se vor mobiliza cu siguranţă”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin! Mihai Stoica: „Va avea o colaborare directă cu Pintilii!”

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin. Mihai Stoica este cel care a făcut anunțul. Acesta susține că nou-venitul va avea o colaborare strânsă cu Mihai Pintilii, actualul A1 al roș-albaștrilor.

Mihai Stoica a spus că aducerea lui Leo Strizu la FCSB a fost o greșeală și speră ca un tehnician străin să remedieze situația de la club.

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • Cristiano Bergodi, plin de încredere înainte de FCSB – Sepsi
  • „Mergem la București să câștigăm meciul!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și