Închide meniul

Cristiano Bergodi nu a trecut peste înfrângerea cu U Cluj: „Erau şi băieţii distruşi! A fost un şoc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 18:27

Reclamă
Cristiano Bergodi nu a trecut peste înfrângerea cu U Cluj: „Erau şi băieţii distruşi! A fost un şoc!

Cristiano Bergodi nu a trecut peste înfrângerea cu U Cluj, scor 2-3. Antrenorul Rapidului a spus că şi elevii săi au fost "distruşi"

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristiano Bergodi nu a trecut peste înfrângerea cu U Cluj, scor 2-3. Antrenorul Rapidului a spus că şi elevii săi au fost „distruşi” după meciul cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi nu concepe alt rezultat decât victoria la Botoşani, cu singura echipă care nu a câştigat niciun meci în acest sezon.

Cristiano Bergodi nu a trecut peste înfrângerea cu U Cluj

”Ne dorim să începem o serie lungă de rezultate pozitive. Trebuie să căpătăm încredere. Această înfrângere ne-a durut mult. A fost un ”șoc” pentru că nimeni nu se gândea că vom pierde. S-a întâmplat. Am discutat cu băieții. Erau și ei distruși după. Suntem împreună toți și trebuie să mergem înainte. O luăm de la capăt. Ne apropiem de o săptămână importantă. Am învățat ceva din punct de vedere tactic.

Trebuie să controlăm jocul. Uneori e foarte greu în Giulești. Am simțit pe pielea mea în prima repriză. Trebuie răbdare în joc. Nu cred că găsești o galerie ca la Rapid. E normal să aibă măcar o jignire. E un paradox în Giulești. Comportamentul fanilor a fost extraordinar. Trebuie să facem un meci bun din toate punctele de vedere. Niciodată nu veți auzi de la mine că o echipă este o victimă perfectă. Fiecare meci e dificil.”, a declarat Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre pactul pe care l-a făcut cu Mihai Stoica

Cristi Săpunaru a făcut dezvăluiri despre „pactul” pe care l-a făcut cu Mihai Stoica. Căpitanul celor de la Rapid a declarat că s-a înțeles cu MM înaintea ultimului derby, iar cei doi nu vor mai ataca echipele rivale.

Reclamă

Mihai Stoica și Cristi Săpunaru și-au împărțit cuvinte grele de-a lungul timpului. Cei doi însă s-au împăcat și au ajuns la o înțelegere, în ciuda rivalității dintre cele două echipe pe care le reprezintă.

De asemenea, Săpunaru vrea ca atacurile să aibă loc doar pe terenul de fotbal, mărturisind că în campionatele puternice din Europa, oamenii de fotbal nu-și adresează cuvinte grele precum în Liga 1.

Înainte de meci am vorbit (n.r.- cu MM Stoica), să mai lăsăm atacurile. Noi să atacăm FCSB-ul, ei Rapidul, stăm așa, facem show pe la televizor. Dacă e ceva, ne atacăm în teren, 11 la 11, mai intră 5 jucători de pe bancă și…

Reclamă 4 / 0/3

Așa e fotbalul și afară, nu cred că stau să se certe Juventus și Inter înainte de meciuri. Dorința noastră, și cred că și a lor, este de a câștiga meciuri, nu de a face scandal. Dacă Rapidul nu va fi atacat, nu o să mă auziți pe mine să încep să vorbesc de alte echipe, nu-mi stă în caracter”, a declarat Cristi Săpunaru, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și