Închide meniul

Cristiano Bergodi nu este impresionat de planurile lui Gigi Becali. I-a dat peste nas patronului de la FCSB: „Să spună ce vrea”

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 18:06

Reclamă
Cristiano Bergodi nu este impresionat de planurile lui Gigi Becali. I-a dat peste nas patronului de la FCSB: Să spună ce vrea”

Cristiano Bergodi nu este impresionat de planurile lui Gigi Becali

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Bergodi nu este impresionat de planurile lui Gigi Becali. Antrenorul celor de la Rapid a comentat declarația patronului de la FCSB și i-a transmis un mesaj direct acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a vorbit despre acest subiect la conferința de presă premergătoare partidei cu Oțelul Galați. Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi nu este impresionat de planurile lui Gigi Becali

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a dezvăluit cum și-ar dori să arate play-off-ul Ligii 1:

„O să fie FCSB, care nu mai am treabă, CFR, Farul, Rapid, Universitatea Craiova și Sepsi. Eu nu mai am treabă, o să fie între ei acolo”, a spus patronul.

Acum, Cristiano Bergodi a menționat faptul că nu este interesat de mesajul transmis de patronul de la FCSB și a spus că nu contează cu ce formații din Liga 1 se va duela în play-off. De asemenea, antrenorul de la Rapid a dat de nțeles și că FCSB nu este deja campioană.

Reclamă

„Eu nu mă gândesc la asta. Sunt lucruri pe care le poate spune domnul Becali. Ce vrea să spună să spună. Nu mă interesează cine intră în primele 6. Poate el se gândește la altceva în play-off, că unele echipe stau cu unii, alte echipe stau cu alții. Pe mine nu mă interesează”, a spus italianul.

Totodată, antrenorul lui Rapid a prefațat și partida cu Oțelul Galați și a menționat că duelul din Moldova este foarte important pentru echipa sa. De asemenea, a spus și că giuleștenii nu sunt o echipă invincibilă.

„Un meci foarte important pentru noi, dificil deoarece întâlnim o echipă care face ambele faze foarte bine, aglomerează bine zonele terenului și a luat foarte puține goluri. E o formație incomoda, e pregătită de un antrenor pe care îl respect, antrenează echipa de mult timp.

Reclamă 4 / 0/3

Vom încercă în continuare să câștigam meciuri consecutive pentru a ține departe echipele din zona noastră și să micșorăm distanța de puncte față de FCSB. Oțelul n-a pierdut niciodată în deplasare în acest sezon, iar asta ne pune pe gânduri, e o echipa redutabilă, care aleargă foarte mult. Ei sunt pe drumul cel bun.

Știu și eu că nu suntem o echipă invincibilă, e greu de găsit una în lumea fotbalului, nu suntem perfecți, am arătat asta. E o echipă greu de bătut, au mulți jucători străini, se pare că Dorinel a făcut o echipă bună care ne poate pune probleme mâine”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid

Dorinel Munteanu a declarat că va lua măsuri speciale, pentru duelul cu Rapid. Acesta a mărturisit că Cristiano Bergodi are un lot foarte bun la dispoziţie, însă are încredere şi în jucătorii săi.

„Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol.

Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea”, a declarat Munteanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și