Închide meniul
NEWS ALERT

Cristiano Bergodi pleacă de la Sepsi! Anunţul oficial făcut de clubul covăsnean

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 14:56

Cristiano Bergodi pleacă de la Sepsi! Anunţul oficial făcut de clubul covăsnean

Cristiano Bergodi a plecat de la Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristiano Bergodi pleacă de la Sepsi. Clubul covăsnean a făcut anunţul oficial pe reţelele de socializare. Bergodi a câştigat două Cupe ale României cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a decis să plece de la Sepsi, la 3 zile după ce a câştigat Cupa României. Bergodi mai are în palmares şi o Supercupă a României cu Sepsi.

Cristiano Bergodi pleacă de la Sepsi

Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu își va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări. Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino și preparatorul fizic Ionel Colonel.

Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare„, a anunţat Sepsi pe reţelele de socializare.

Reclamă

Câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României

S-a aflat câţi bani primeşte Sepsi după câştigarea Cupei României 2023. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au învins-o, în finală, la lovituri de departajare, pe U Cluj şi au pus mâna pe trofeu. Au repetat performanţa obţinută anul trecut, când au triumfat în Cupa României după o victorie cu FC Voluntari.

Pentru câştigarea finalei, în conturile lui Sepsi vor intra nu mai puţin de 240.000 de euro. Această sumă se adaugă la cei 110.000 de euro obţinuţi, pe durata competiţiei, până să joace finala. Astfel, clubul patronat de Laszlo Dioszegi încasează, în total, 350.000 de euro! U Cluj a ratat marele premiu. Va primi 100.000 de euro pentru jucarea finalei şi ajunge la un total de aproximativ 195.000 de euro.

Sepsi mai încasează o sumă importantă şi pentru locul 6 pe care îl ocupă în play-off. Gruparea din Sfântu Gheorghe primeşte, din drepturile TV, nu mai puţin de 1.960.000 de euro. Este cel mai bun sezon din istoria alb-roşiilor, care au jucat şi în play-off şi au cucerit şi trofeul Cupei României. Şi-au asigura astfel prezenţa în preliminariile Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a reuşit să obţină o singură victorie în play-off, cu Rapid, scor 2-0. Are 26 de puncte şi nu poate spera că va mai urca în clasament după ultima etapă. Sepsi mai are de jucat pe terenul Universităţii Craiova.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și