Închide meniul

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat: „Să se schimbe regulamentul, e urât să se termine aşa un meci!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 17:06

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat: „Să se schimbe regulamentul, e urât să se termine aşa un meci!

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi - FC U Craiova 1948 a fost suspendat

Cristiano Bergodi, într-un meci pentru Sepsi / Hepta

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat din cauza scandărilor xenofobe. Antrenorul grupării din Sfântu Gheorghe a declarat că îşi dorea că meciul să nu fie oprit de Andrei Chivulete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost incidente incredibile la meciul din etapa a 23-a a Ligii 1. Mai întâi, partida a fost oprită în minutul 24, când „centralul” a decis să transmită un ultim avertisment. A cerut ca fanii olteni care au făcut deplasarea să se oprească din scandat mesaje rasiste şi xenofobe.

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat

La scurt timp distanţă, Chivulete a dat drumul la joc. Nu a durat mult! Scandările ultraşilor de la FC U Craiova 1948 au continuat, iar arbitrul partidei a decis să trimită jucătorii la cabine, în minutul 25. Chiar dacă alb-albaştrii au protestat, decizia nu a putut fi întoarsă.

După mai multe minute în care jocul a fost întrerupt, cele două echipe au revenit pe teren. Andrei Chivulete a fluierat reluarea jocului, dar fanii echipei lui Adrian Mititelu nu s-au oprit. Au avut scandări vehemente şi l-au obligat pe „central” să încheie definitiv meciul.

Ce pot să spun? N-am cuvinte, sincer. Îmi pare rău. Unde mergem noi avem întotdeauna probleme. S-a întâmplat şi cu U Cluj, e o situaţie neplăcută. Ce pot să fac eu? Sunt înjurat întotdeauna de suporteri. Eu sunt profesionist. Eu nu sunt ipocrit, am vrut să continuăm să jucăm meciul.

Reclamă

Să înveţe ceva. Era mai bine dacă jucam în continuare acest meci, e o situaţie neplăcută în România. Eu am vorbit cu managerul lor, îl cunosc de mult timp. E un regulament, arbitrul a oprit meciul. Măcar să se schimbe regulamentul… am fost sportiv, e urât să se termine un meci în aşa fel„, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

În minutul 26, Chivulete i-a pus capăt confruntării din Liga 1. A fost pentru prima dată, în campionatul României, când meciul a fost încheiat înainte de termen din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe!

Scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi

Au fost scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi, meci din ultima etapă a play-out-ului Ligii 2021-2022. Arbitrul Adrian Cojocaru a oprit atunci meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au avut mai multe scandări xenofobe la adresa celor de la Sepsi.

Ca să aplaneze situația, arbitrul Adrian Cojocaru a oprit jocul preț de câteva minute. Fanii lui FC U Craiova 1948 au afișat și bannere jignitoare pentru cei de la Sepsi.

Recomandări
  • Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat definitiv
  • Cum a reacţionat Cristiano Bergodi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și