Închide meniul

Meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, încheiat definitiv înainte de termen! Jucătorii au fost trimişi la cabine de Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 16:35

Meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost încheiat definitiv. Totul din cauza scandărilor xenofobe care s-au auzit pe arena din Sfântu Gheorghe. Au fost momente incredibile la confruntarea din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, partida a fost oprită în minutul 24, când „centralul” a decis să transmită un ultim avertisment. A cerut ca fanii olteni care au făcut deplasarea să se oprească din scandat mesaje rasiste şi xenofobe.

Meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, încheiat definitiv înainte de termen

La scurt timp distanţă, Chivulete a dat drumul la joc. Nu a durat mult! Scandările ultraşilor de la FC U Craiova 1948 au continuat, iar arbitrul partidei a decis să trimită jucătorii la cabine, în minutul 25. Chiar dacă alb-albaştrii au protestat, decizia nu a putut fi întoarsă.

După mai multe minute în care jocul a fost întrerupt, cele două echipe au revenit pe teren. Andrei Chivulete a fluierat reluarea jocului, dar fanii echipei lui Adrian Mititelu nu s-au oprit. Au avut scandări vehemente şi l-au obligat pe „central” să încheie definitiv meciul.

În minutul 26, Chivulete i-a pus capăt confruntării din Liga 1. A fost pentru prima dată, în campionatul României, când meciul a fost încheiat înainte de termen din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe!

Reclamă

Scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi

Au fost scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi, meci din ultima etapă a play-out-ului Ligii 2021-2022. Arbitrul Adrian Cojocaru a oprit atunci meciul.

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au avut mai multe scandări xenofobe la adresa celor de la Sepsi.

Ca să aplaneze situația, arbitrul Adrian Cojocaru a oprit jocul preț de câteva minute. Fanii lui FC U Craiova 1948 au afișat și bannere jignitoare pentru cei de la Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Roland Niczuly, ironie maximă pentru fanii Petrolului care au avut scandări xenofobe

Au fost incidente şi în vara anului trecut, la meciul Petrolul – Sepsi, scor 1-1, în etapa a 3-a a Ligii 1. Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, a avut o ironie maximă pentru fanii Petrolului care au adresat scandări xenofobe la adresa Ungariei, în timpul meciului de pe „Ilie Oană”. Goalkeeper-ul de 26 de ani, născut la Târgu Secuiesc, le-a transmis un mesaj acid spectatorilor respectivi.

În timpul meciului de la Ploiești, fanii „lupilor galbeni” au avut în repetate rânduri scandări xenofobe la adresa Ungariei, îndreptate către jucătorii formației din Sfântu Gheorghe.

La un moment dat, suporterii petroliști au aruncat cu o petardă în zona lui Roland Niczuly. Întrebat despre incidentul respectiv și despre scandările anti-Ungaria, portarul lui Sepsi a oferit o replică tranșantă:

Nu am fost lovit, a fost o petardă fix când mă duceam înapoi, voiam să îmi iau locul în poartă şi a explodat acea petardă. Suntem obişnuiţi cu fanii Petrolului că se comportă în acest fel.

Ne-am obişnuit cu aceste scandări, deja încep să devină plictisitoare. Nici nu le băgăm în seamă. Eu zâmbesc când aud aceste scandări. Au devenit penibile”, a spus Roland Niczuly, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și