Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacţie clară despre scandalul de la Rapid! Mesaj de susţinere pentru Daniel Niculae

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 17:31

Cristiano Bergodi, reacţie clară despre scandalul de la Rapid! Mesaj de susţinere pentru Daniel Niculae

Cristiano Bergodi, reacţie clară după scandalul de la Rapid

Cristiano Bergodi / Profimedia

Cristiano Bergodi a oferit o reacţie clară, despre scandalul de amploare de la Rapid. Antrenorul de la Rapid a comentat situaţia lui Dan Niculae, cel care a fost ridicat de mascaţi în această dimineaţi şi dus la audieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae a fost audiat ca martor într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizar, de materiale pirotehnice, dar şi de încălcare a regimului armelor şi muniţiilor.

Cristiano Bergodi, reacţie clară despre scandalul de la Rapid

Cristiano Bergodi a transmis un mesaj de susţinere pentru Daniel Niculae şi a declarat că va fi alături de el, în acest scandal de amploare. Antrenorul italian a subliniat însă că jucătorii săi trebuie să fie concentraţi pe următorul meci, cu Farul, din prima etapă a play-off-ului.

„Nu e treaba noastră acest lucru, băieții trebuie să fie concentrați pe ce trebuie să facem mâine împotriva Farului, nu de alte lucruri. Nu trebuie să ne intereseze, trebuie să stăm departe de aceste lucruri. Avem nevoie de o victorie, apoi vom vedea.

Noi suntem lângă Daniel, este președintele nostru. E normal să fim lângă el, el a fost întotdeauna lângă noi, este o persoană deosebită”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Surse judiciare au anunţat că mai multe percheziţii au loc în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid. Daniel Niculae ar fi fost de acord cu activitatea grupului infracţional, de a introduce si de a folosi materiale pirotehnice in timpul meciului Rapid – FCSB, de sâmbăta trecută, si in incinta stadionului Giulesti (27.01.2024). De asemenea, i-ar fi sprijinit moral şi financiar, pentru procurarea materialelor pirotehnice.

Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi

Dan Şucu a avut o nouă reacţie după ce preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

Dan Şucu a spus că nu şi-l poate imagina pe Daniel Niculae cu o „mitralieră” în mână şi nu crede că folosirea de torţe este mai gravă decât violenţa pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

„E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. Acum avem informaţii suplimentare. Am văzut foarte puţin din toate datele care sunt acum în dosar, am văzut partea crae avea legătură cât de cât cu Daniel. Respectarea legii este esenţială oriunde suntem. Aş face o o diferenţă majoră între bătaie, violenţă şi torţe aprinse. A fost acolo împreună cu avocatul, a făcut cercetarea este în continuare. Trebuie să respectăm legile României. Nu putem face o echivalare între violenţă, torţe şi violenţă, distrugeri şi aşa mai departe.

Nu cunosc asta cu armele, nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu mitraliera în mână. Dacă aş ştii că în casa lui Daniel este un arsenal de arme şi muniţii, aş fi avut o problemă. Dar nu cred. Aștept și eu în clipa de față să văd mai multe date de dosar. Nu cred că va dura mult, dânșii par hotărâți să meargă înainte, a spus Dan Şucu într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și