Închide meniul

Rapid – Dinamo 4-0! Rrahmani, Oaidă şi Petrila au decis derby-ul! Giuleştenii, la a treia victorie consecutivă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2023, 23:12

Reclamă
Rapid – Dinamo 4-0! Rrahmani, Oaidă şi Petrila au decis derby-ul! Giuleştenii, la a treia victorie consecutivă

Rapid - Dinamo 4-0

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Profimedia

Rapid – Dinamo 4-0! Giuleştenii au învins-o categoric pe marea rivală şi au obţinut a treia victorie consecutivă din Liga 1. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au suferit prima înfrângere, după patru runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a deschis scorul prin Albion Rrahmani, din penalty, în minutul 35. Ulterior, după pauză, giuleştenii au marcat două goluri în cinci minute. Oaidă a marcat primul gol al său în tricoul vişiniu, şi ulterior a marcat şi Claudiu Petrila. În minutul 83, Rrahmani a reuşit „dubla” şi a stabilit scorul final.

Rapid – Dinamo 4-0

Final! Rapid – Dinamo 4-0! Giuleştenii au obţinut a treia victorie consecutivă din Liga 1 şi au urcat provizoriu pe loc de podium.

Min. 83: Rapid – Dinamo 4-0! Albion Rrahmani a reuşit „dubla”! Atacantul kosovar a marcat cu un şut din interiorul careului, după ce a primit o pasă perfectă de la Funsho.

Min 66: Ocazie mare pentru Rapid! Centrarea lui Emmers a fost deviată de Rrahmani. Balonul a trecut puțin pe lângă vinclul porții apărate de Golubovic.

Reclamă

Min 60: Rapid – Dinamo 3-0. Claudiu Petrila a înscris, din poziția de 1 la 1 cu portarul. Atacantul l-a învins fără probleme pe Golubovic, după o cursă excelentă

Min 56: Rapid – Dinamo 2-0. Oaidă a înscris cu capul, după o lovitură de colț

Min 53: Ocazie pentru Dinamo! După un joc de pase frumos, Ilic primește mingea în afara careului, dar trimite balonul peste poarta lui Horațiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Min 46: A început a doua repriză

Min 45+2: Pauză în Giulești

Min 35 Rapid – Dinamo 1-0: Rrahmani l-a învins pe Golubovic, de la punctul cu var

Min 33: Funsho a fost faultat în careu de Amzăr! Lovitură de la 11 metri pentru Rapid.

Min 10: Ocazie mare pentru Rapid! Rrahmani a trimis mingea puțin pe lângă poarta „câinilor”, din interiorul careului, la prima atingere de balon.

Înainte de începutul meciului, fanii lui Dinamo au părăsit arena din Giulești, din cauza faptului că nu li s-a permis accesul cu scenografia pregătită pentru această partidă.

Min 1: A început meciul din Giulești.

Reclamă

Echipele de start: 

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Emmers, Oaidă – Funsho, B. Valle, Petrila – Rrahmani
REZERVE: Drăghia – I. Cristea, Onea, Kait, Al. Albu, Pănoiu, Papeau, Al. Ioniță II, Cîrjan
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

DINAMO: Golubovic – Patriche, Bena, Homawoo – De Moura, Larrucea, Ilic, Amzar – C. Costin, Gregorio, Politic
REZERVE: Dujmovic – I. Roșu, Abdallah, Bordușanu, Bani, Giafer, N. Roșu, Ghezali, D. Irimia
ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Ştire iniţială

În campionat, în ultimele două jocuri, Dinamo a făcut o remiză acasă cu Petrolul, scor 1-1, şi a învins-o în deplasare pe FC Voluntari, cu 3-2.

Dinamo se află pe locul 10 în Liga 1, cu 8 puncte obţinute din 7 etape, în timp ce Rapid e pe locul 5, cu 11 puncte obţinute în 6 etape.

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo: „Burcă a jucat la ambele echipe, nu ştiu cu cine ţine”

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo. Căpitanul Rapidului a spus că nu ştie cu ce echipă ţine Ovidiu Burcă, actualul antrenor al celor de la Dinamo. Burcă a jucat la ambele echipe.

Cristi Săpunaru le-a promis fanilor o victorie în marele derby cu Dinamo. Săpunaru crede la Albion Rrahmani va suplini lipsa lui Dugandzic în derby.

Suntem fericiți că am câștigat la Craiova. Știam că vom avea meciuri destul de grele, Farul, Craiova și Dinamo. E un derby, jucăm acasă, trebuie să câștigăm pentru suporteri. Trăiesc acest meci ca fiecare meci, cu intensitate, cu dorință, e mai special pentru că suntem rivale.

Dugandzic e un jucător care ne ajută foarte mult. Acum îl avem și pe Albion, care e un jucător foarte valoros și ne va ajuta în acest meci.

Ne interesează să câștigăm meciurile cu un gol mai mult decât adversarul, nu vrem să facem scor, pentru că așa ajungem unde ne-am propus.

„Am jucat cu Burcă un an de zile”

Suntem o echipă, când luăm goluri suferim toți, când dăm goluri, ne bucurăm cu toții. Mesajul pentru vestiar o să îl spun în vestiar, nu trebuie să îl afle nimeni. E un meci aparte pentru că e derby. Sunt fericit că Dinamo a revenit în Liga 1.

Am fost coleg cu Burcă la Progresul, el a avut un trecut și pe la Dinamo și pe la Rapid. Nu știu cu ce echipă ține și nu mă prea interesează. E ciudat, pentru că mulți colegi cu care am jucat sunt antrenori, alții sunt secunzi, alții sunt în curs de licențiere. Am jucat cu el un an de zile și chiar m-am simțit bine, dar acum suntem adversari.

Suntem acasă și sperăm să câștigăm. Promisiunea pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și