Închide meniul

Cristiano Bergodi, verdict despre un posibil transfer al lui Andrea Compagno la Rapid: „Antrenorii sunt mincinoşi uneori!”

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 14:03

Reclamă
Cristiano Bergodi, verdict despre un posibil transfer al lui Andrea Compagno la Rapid: „Antrenorii sunt mincinoşi uneori!

Cristiano Bergodi, verdict în privinţa unui transfer al lui Andrea Compagno la Rapid

Cristiano Bergodi şi Andrea Compagno/ Colaj Profimedia

Cristiano Bergodi a oferit un verdict în privinţa unui transfer al lui Andrea Compagno la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a declarat că nu se pune problema ca atacantul FCSB-ului să fie transferat la clubul de sub Grant, şi a dezminţit zvonurile conform cărora l-ar fi sunat pe italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După accidentările lui Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila, Rapid l-a transferat de urgenţă pe Tsoumou. Fostul atacant al FCSB-ului a semnat un contract până în iarnă cu gruparea de sub Grant.

Cristiano Bergodi, verdict în privinţa unui transfer al lui Andrea Compagno la Rapid

Cristiano Bergodi a dezvăluit că a aflat de Andrea Compagno în momentul în care acesta a fost transferat de FCU Craiova 1948. Tehnicianul italian a avut doar cuvinte de laudă la adresa atacantului, însă a negat orice posibil contact pe care l-ar fi avut cu acesta.

Antrenorul Rapidului a mai mărturisit că este mulţumit de transferul lui Tsoumou, şi rămâne de văzut dacă pe viitor Compagno va ajunge sau nu la Rapid.

„Pe Compagno nu îl cunoșteam până să vină în România. Nu-l cunoșteam pentru că a jucat în ligile inferioare. După l-am văzut la FC U Craiova, am văzut că este un jucător bun, un profil de atacant bun și s-a remarcat. A fost adus la FCSB, o echipă de tradiție, o echipă importantă.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. l-a sunat pe Compagno) E o prostie, m-ați înțeles? Cu tot respectul pentru un ziarist care a vorbit, dar când cineva spune așa ar fi bine măcar să mă sune și să-mi spună. E adevărat noi, antrenorii, suntem mincinoși uneori pentru că e munca noastră, dar sunt întotdeauna deschis și sunt loial.

Nu spun minciuni. Nici măcar nu am numărul de telefon al lui Compagno. Nu l-am auzit niciodată. Nu l-am sunat după meci, e o prostie. Cine l-a sunat pe Compagno? Astea sunt lucruri care te deranjează mult. Cine l-a sunat pe Comagno? Eu nici nu l-am salutat după meciul cu FCSB. Uneori, venea el din respect.

Eu nu l-am sunat deloc. Suntem bine cu Tsoumou și cu ceilalți jucători. Pe viitor vedem, trebuie să facem presupuneri? Eu îl apreciez ca jucător pe Compagno. Eu nu l-am sunat deloc!”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului Rapidului cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar putea ajunge Andrea Compagno la Rapid?” Ilie Dumitrescu a oferit un răspuns fabulos

„Ar putea ajunge Andrea Compagno la Rapid?” a fost întrebarea la care Ilie Dumitrescu a oferit un răspuns fabulos! Fostul atacant al „Generației de Aur” a analizat situația atacantului italian, care nu se mai află printre favoriții patronului de la FCSB.

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că o mutare a lui Compagno în tabăra giuleștenilor pregătiți de Cristiano Bergodi este posibilă, în situația în care echipa de sub Podul Grant va face o ofertă bună pentru serviciile atacantului de la FCSB.

Totuși, Ilie Dumitrescu a tras și un semnal de alarmă și a dezvăluit faptul că nu înțelege motivul pentru care Gigi Becali ar dori să îl vândă pe italian, în condițiile în care Elias Charalambous nu are la dispoziție un alt număr 9.

„Tot ce este posibil! În momentul în care există interes și se plătește o sumă, în momentul în care Rapid are nevoie de un număr 9, este posibil. Momentan Compagno este singurul număr 9 din lotul FCSB-ului, nu știu de ce se pune problema de o posibilă plecare, dar asta este problema lor!”, a spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:00

Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d).Oltenii au câştigat barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare

22:56

FCSB şi-a aflat toate posibilele adversare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor! Poate da peste PAOK Salonic în turul 2

22:40

FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”

22:20

Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves: „Prea inconstant! Fotbalul lui este alcătuit din flash-uri!”

22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și