Închide meniul

CS Mioveni – Farul Constanţa 0-2. A doua victorie consecutivă pentru echipa lui Gică Hagi! Adrian Petre, eroul serii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2022, 22:10

CS Mioveni – Farul Constanţa 0-2. A doua victorie consecutivă pentru echipa lui Gică Hagi! Adrian Petre, eroul serii

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CS Mioveni – Farul Constanţa 0-2. Echipa lui Gică Hagi a bifat a doua victorie consecutivă în Superliga. Adrian Petre a marcat ambele goluri ale constănțenilor, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre a înscris din două penalty-uri dictate de arbitrul Florin Andrei. În minutul 83, Toma a fost eliminat după intervenția VAR.

Pentru Farul este a doua victorie consecutivă, după 2-1 cu FC U Craiova în prima etapă. CS Mioveni a ajuns la două eșecuri al rând, după 0-3 cu Hermannstadt.

CS Mioveni – Farul Constanţa 0-2

Min 90: Final de meci! Farul s-a impus cu 2-0.

Min 83: Cartonaș roșu pentru Toma! Arbitrul Florin Andrei l-a eliminat după un fault la Robert Moldoveanu.

Reclamă

Min 75: GOOOL! Adrian Petre a marcat din nou din penalty.

Min. 58: GOOOL! Adrian Petre a deschis scorul din penalty!

Update: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

CS Mioveni: Croitoru – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Vereș, Toma, Șerbănică – Blănaru, Rusu, Coșereanu
Rezerve: Popescu, Burnea, Rădescu, Panait, Antal, Trif, Voinea, Pop, Dumitru
Antrenor: Alexandru Pelici

Farul Constanţa: Aioani – Mladen, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Torje, Morar, Pitu
Rezerve: Buzbuchi, Grosu, Grobry, Casap, Ion, Mazilu, Ad. Petre, Moldoveanu, Borza
Antrenor: Gheorghe Hagi

Știrea inițială

Gică Hagi: „Niciodată nu mi-e teamă!”

Gică Hagi este mulţumit după Farul – FC U Craiova 1948 2-1. Antrenorul şi-a felicitat jucătorii după victoria reuşită în faţa echipei patronate de Adrian Mititelu.

Farul a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1. Trupa lui Gică Hagi a învins cu 2-1 FC U Craiova, după două goluri superbe înscrise de Constantin Grameni şi Andrei Artean.

Gică Hagi s-a declarat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, în victoria cu FC U Craiova. Antrenorul lui Farul a mărturisit că în acest debut de campionat, l-a interesat un rezultat pozitiv, pe care de altfel, l-a şi obţinut.

„Sunt conectat la maxim şi încerc să îmi ajut echipa. Cred că am făcut un meci bun, contra unui adversar foarte bun. Ştiam că o să aibă curaj şi o să facă pressing sus. Pentru începutul campionatului ne ajuta foarte mult rezultatul. Victoria aduce fericire şi încredere.

Reclamă

Nu era uşor, au plecat foarte mulţi jucători. Am mizat cât am putut de mult pe omogenitate, cred că am avut putere, am dominat la mijlocul terenului. Când a scăzut puterea au venit puţin peste noi, dar e logic. Trebuie să ştii să te aperi, am felicitat toţi jucătorii.

Teamă, eu niciodată (n.r. de a fi egalat). Eu nu pot să am teamă niciodată. Schimbările care s-au făcut… băieţii care au intrat au făcut-o bine. Sunt mulţumit de jucători. Nicio presiune pentru jucătorii noi, sunt jucători valoroşi. În momentul de faţă nu creăm nicio presiune, trebuie să intre în conceptul nostru. O să vedeţi, au calitate, le mai trebuie putere”, a declarat Gică Hagi, pentru Digi Sport.

Farul – FC U Craiova 2-1. Debut victorios pentru trupa lui Gică Hagi, în noul sezon

Farul a învins, pe teren propriu, FC U Craiova, cu scorul de 2-1. Constânţenii conducea de la pauză cu scorul de 2-0, după golurile de senzaţie reuşite de Constantin Grameni şi Andrei Artean. Golurile echipei lui Gică Hagi au fost marcate în minutele 3 şi 29.

În repriza secundă, şi echipa lui Adrian Mititelu a înscris, prin Sekou Sidibe, în minutul 58. Cu toate acestea, a fost prea puţin pentru „olteni”, care pleacă învinşi de la Ovidiu. În meciul din această seară, şi-a făcut debutul pe banca echipei din Bănie şi Marius Croitoru, care a fost eliminat, după două cartonaşe galbene încasate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și