Închide meniul

CS Mioveni – Rapid 0-0! Giuleștenii, un nou pas greșit în lupta la titlu. Adrian Mutu, ținut în șah de Nicolae Dică. Fază incredibilă cu Marko Dugandzic în prim-plan

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 22:00

CS Mioveni – Rapid 0-0! Giuleștenii, un nou pas greșit în lupta la titlu. Adrian Mutu, ținut în șah de Nicolae Dică. Fază incredibilă cu Marko Dugandzic în prim-plan

CS Mioveni - Rapid LIVE TEXTE

Marko Dugandzic, în partida dintre Rapid și Mioveni/ Hepta

CS Mioveni – Rapid 0-0! Formația din Giulești n-a reușit să se impună pe terenul celor de la Mioveni, deși a beneficiat de o lovitură de penalty pe final de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a înscris în primă fază, însă mai mulți jucători au intrat în careu, iar lovitura s-a repetat. Croatul nu a mai fost inspirat și a ratat șansa de a aduce cele 3 puncte în Giulești.

CS Mioveni – Rapid 0-0! Giuleștenii, un nou pas greșit în lupta la titlu. Adrian Mutu, ținut în șah de Nicolae Dică. Fază incredibilă cu Marko Dugandzic în prim-plan

CS Mioveni, formația pregătită de Nicolae Dică, a avut o nouă prestație solidă, s-a apărat bine și a reușit să-i încurce pe rapidiști. Rapid a controlat jocul, dar n-a reușit să profite de ocaziile apărute și se vede nevoită să plece cu un singur punct de la Mioveni.

În urma acestui rezultat, formația din București rămâne pe locul 4, cu 46 de puncte. De cealaltă parte, CS Mioveni este ultima în clasament, cu 18 puncte.

CS Mioveni – Rapid, LIVE TEXT

Min 84: Penalty pentru Rapid! Marko Dugandzic înscrie în primă fază, dar lovitura s-a repetat pentru că mai mulți jucători au intrat în careu înainte de momentul execuției. Atacantul croat a repetat lovitura de penalty, însă a tras dezamăgitor, peste poartă!

Reclamă

Min 11: Șut bun al lui Onea, însă bara se opune deschiderii scorului.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Marquinhos Pedroso – M. Panait, Lixandru – Antal, Benchaib, Diallo – B. Rusu
Rezerve: D. Croitoru – Rădescu, Lepistu, Mboumbouni, Krasniqi, Burnea, Buziuc, V. Pop
Antrenor: Nicolae Dică

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu, Al. Albu, Kait – Emmers, Dugandzic, Al. Ioniță II
Rezerve: Drăghia – Belu-Iordache, Ignat, Crivac, Crepulja, Bamgboye, V. Costache, A. Ciobanu, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Rapid vine după o înfrângere suferită pe teren propriu. Giuleștenii au pierdut confruntarea cu FC U Craiova 1948, scor 1-2, și implicit au pierdut și podiumul Ligii 1.

Trupa lui Adrian Mutu este pe locul 4 în Liga 1, cu 45 de puncte acumulate după 25 de runde. Giuleștenii sunt la două puncte distanță de locul trei, ocupat de FCSB, și la cinci față de CFR Cluj, ocupanta poziției secunde.

De cealaltă parte, CS Mioveni este în continuare pe ultimul loc din Liga 1, în ciuda seriei de patru meciuri fără înfrângere. Trupa lui Nicolae Dică are 17 puncte, obținute după 25 de runde, fiind la șapte puncte de ocupanta poziției de baraj, U Cluj.

Nicolae Dică, impresionat de Adrian Mutu înainte de CS Mioveni – Rapid

Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru Adrian Mutu, înaintea confruntării directe din CS Mioveni – Rapid. Tehnicianul lanternei roşii din Liga 1 susţine că trupa giuleşteană se luptă cu şanse reale la câştigarea campionatului, în acest sezon.

Totodată, în privinţa partidei, „Dicanio” a mărturisit că echipa sa trebuie să fructifice fiecare şansă care se va ivi, deoarece orice punct este crucial în lupta pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

„Plecăm cu şansa a doua. Rapid se bate la campionat. Au un lot bun, cu mare experienţă, cu calitate. Mutu e ambiţios, a fost un mare jucător. Suporterii susţin echipa şi în deplasare, şi acasă.

Încercăm să fim cât mai compacţi, o echipă scurtă, să fim cât mai eficienţi în atac şi să obţinem un punct sau puncte. Orice punct e binevenit. E important să obţinem puncte la fiecare joc.

Rapid este o echipă bună, care se va lupta la câştigarea campionatului”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și