Închide meniul

Nicolae Dică, impresionat de Adrian Mutu înainte de CS Mioveni – Rapid: „Se luptă pentru câştigarea campionatului!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 21:56

Nicolae Dică, impresionat de Adrian Mutu înainte de CS Mioveni – Rapid: „Se luptă pentru câştigarea campionatului!

Nicolae Dică, laude pentru Adrian Mutu înainte de CS Mioveni - Rapid

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Profimedia

Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru Adrian Mutu, înaintea confruntării directe din CS Mioveni – Rapid. Tehnicianul lanternei roşii din Liga 1 susţine că trupa giuleşteană se luptă cu şanse reale la câştigarea campionatului, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioveni şi Rapid se întâlnesc într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1. Partida va fi vineri, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Nicolae Dică, impresionat pentru Adrian Mutu înainte de CS Mioveni – Rapid

Nicolae Dică a prefaţat duelul cu Adrian Mutu, şi a spus despre acesta că este un tehnician ambiţios, fiind ajutat de cariera de fotbalist pe care o are în spate.

Totodată, în privinţa partidei, „Dicanio” a mărturisit că echipa sa trebuie să fructifice fiecare şansă care se va ivi, deoarece orice punct este crucial în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Plecăm cu şansa a doua. Rapid se bate la campionat. Au un lot bun, cu mare experienţă, cu calitate. Mutu e ambiţios, a fost un mare jucător. Suporterii susţin echipa şi în deplasare, şi acasă.

Reclamă

Încercăm să fim cât mai compacţi, o echipă scurtă, să fim cât mai eficienţi în atac şi să obţinem un punct sau puncte. Orice punct e binevenit. E important să obţinem puncte la fiecare joc.

Rapid este o echipă bună, care se va lupta la câştigarea campionatului”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Adrian Mutu, laude la adresa lui Nicolae Dică înainte de CS Mioveni – Rapid

Tehnicianul giuleștenilor s-a arătat impresionat de modul în care Dică a transformat jocul lui CS Mioveni într-o perioadă scurtă de timp.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu este conștient că Rapid va avea parte de un meci complicat la Mioveni, în ciuda faptului că argeșenii se află pe ultimul loc în Liga 1. CS Mioveni a fost revitalizată odată cu instalarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică.

„Da, de ce nu. E un antrenor ambițios, are calități bune de antrenor și cel puțin rezultatele din ultima perioadă îi dau dreptate”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Antrenorul Rapidului a prefațat meciul cu CS Mioveni și a ajuns la concluzia că „suntem echipe prietene”, datorită numărului mare de confruntări directe din ultima perioadă.

„Îl văd ca pe un meci foarte dificil pentru că joacă un fotbal diferit, un fotbal bun odată cu venirea lui Dică pe banca lor. Ne așteaptă un meci greu, suntem dornici să ne întoarcem la parcursul bun pe care l-am avut până la meciul cu FCU. Pentru noi a fost un duș rece această înfrângere, am fost răniți în orgoliu și bineînțeles că vrem să ne întoarcem la parcursul bun.

Va fi un meci deschis, cel puțin în ultimele etape au jucat un fotbal deschis, nu mai e jocul de dinainte, cu 5 fundași. Jucăm pe terenul lor, probabil suntem echipe prietene ținând cont că ne-am întâlnit de multe ori, chiar și în amicale.

Ne cunoaștem, de aceea va fi și mai greu. Suntem foarte concentrați și conștienți de dificultatea acestui meci și vom da totul să căștigăm”, a mai spus Mutu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și