Închide meniul

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1. George Cîmpanu le-a adus oltenilor prima victorie după plecare lui Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 22:20 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 19:00

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1. George Cîmpanu le-a adus oltenilor prima victorie după plecare lui Mirel Rădoi

George Cîmpanu, gol ]n CS Mioveni - Universitatea Craiova

George Cîmpanu, gol spectaculos pentru Universitatea Craiova / Profimediaimages

CS Mioveni – Universitatea Craiova, scor 0-1, a fost meciul serii din Liga 1. Confruntarea din etapa a 20-a a fost decisă de golul marcat de George Cîmpanu, în minutul 41.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii lui Mihai Rotaru treceau printr-un moment extrem de dificil. Mirel Rădoi şi-a dat demisia, interimatul fiind asigurat în finalul acestui an de Dragoş Bon. Universitatea Craiova a făcut o a doua repriză de coşmar la Mioveni. Gazdele au avut două şanse mari de a restabili egalitatea. Pe final, jucătorii din Bănie au tras de timp şi au reuşit să plece cu cele trei puncte.

Alb-albaştrii au pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie în Liga 1. Au obţinut a 10-a victorie stagională şi au urcat, cel puţin până la finalul etapei, pe locul 4 în Liga 1. Au cu un punct mai mult decât Rapid.

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

Min. 90: Final de meci!

Min. 79: O nouă ocazie pentru gazde. Krasniqi a avut o lovitură spectaculoasă de cap, dar mingea a atins bara şi s-a dus în afara terenului.

Reclamă

Min. 73: CS Mioveni a fost aproape să egaleze. Panait l-a pus la grea încercare pe Lazar.

Min. 71: Şansă uriaşă pentru olteni. Jovan Markovic a driblat mai mulţi adversari, a şutat în forţă, dar mingea a lovit transversala!

Min. 41: CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1! George Cîmpanu a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, din marginea careului. A driblat un adversar şi a şutat la colţul lung. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers şi a marcat al doilea gol stagional!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

CS Mioveni: Croitoru – Balaur, Ene, Garutti – Oancea, Rădescu, Panait, Toma, Trif – Carnat, Antal
Rezerve: Sima, Scarlatache, Lixandru, Pop, Coșereanu, Burnea, Kabanaga, Krasniqi, Gutea
Antrenor: Marius Stoica

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Screciu, Mitrea, Vătăjelu – Crețu, Mateiu – Cîmpanu, Rivaldinho, Ivan – Markovic
Rezerve: Popescu, Găman, Raul Silva, Benga, Sala, Hanca, Danciu, Florescu, Melniciuc
Antrenor: Dragoș Bon

După ce au fost titulari în eşecul cu FC Argeş din Cupa României, Andrei Ivan şi Jovan Markovic şi-au păstrat locul în echipa de start. Amândoi au fost în conflict cu Mirel Rădoi, cel care i-a şi scos din lot.

Universitatea Craiova are mare nevoie de victorie împotriva lui CS Mioveni. Alb-albaştrii au emoţii în lupta pentru calificarea în play-off. Au ajuns pe locul 5, la trei puncte distanţă de ocupanta poziţiei a 7-a.

E clar că ne aşteaptă un joc dificil, pentru că situaţia mentală şi a ultimelor rezultate, prin care echipa trece, ne face să ne aşteptăm la o partidă dificilă, dar ce vă pot spune este că atât eu, cât şi băieţii vom face tot ce este posibil omeneşte pentru a ne a reabilita câtuşi de puţin în faţa suporterilor, care şi ei trec printr-un moment la fel de greu ca şi noi, pentru că îi ştim foarte bine cât sunt de pătimaşi şi ce s-a întâmplat în ultima perioadă ne-a întristat pe toţi.

Vă garantez că vom face tot cea ce depinde de noi pentru a câştiga cele trei puncte şi acesta să fie un nou punct de plecare, pentru că aşa e la fotbal, următorul joc te poate reabilita şi poate să-ţi aducă entuziasmul de care ai nevoie pe viitor. Încercăm să reglăm nişte chestii la nivel tehnico-tactic, lucruri pe care eu le doresc, am discutat cu băieţii, încercăm să ne analizăm atât pe noi, cât şi adversarul, sperăm să arătăm destul de bine luni seara, la Mioveni.

Cei de la Mioveni nu au o poziţie bună în clasament, dar şi la ei, prin schimbarea de antrenor, când a venit domnul Stoica, au avut ceva rezultate, sunt o echipă cu experienţă, cu talie, bine organizată, care practică un joc defensiv destul de organizat, cu cinci fundaşi, trebuie să fim atenţi la prevenţie, la contraatac şi să avem răbdare„, a declarat Dragoș Bon la conferinţa de presă.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, acord de principiu cu Mihai Rotaru

Laurenţiu Reghecampf ar fi ajuns la un acord de principiu cu Mihai Rotaru pentru revenirea la Universitatea Craiova. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii din Azerbaidjan, care au dezvăluit că „Reghe” e gata să îşi rezilieze contractul cu Neftchi Baku.

Reghecampf a plecat din Bănie în luna iunie a acestui an. Avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar s-a înţeles cu Rotaru să încaseze numai 180.000 de euro. În 38 de meciuri pe banca oltenilor, Laurenţiu Reghecampf a înregistrat 22 de victorii, 6 remize şi 10 înfrângeri.

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf îşi doreşte să revină în România şi ar fi ajuns la un acord de principiu cu Universitatea Craiova. „Se va întoarce la fostul său club”, anunţă sursa citată.

Recomandări
  • CS Mioveni – Universitatea Craiova, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Dragoş Bon stă pe banca oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și