Închide meniul

CS Rapid a scos numele stadionului din Giuleşti la licitaţie. Anunţul conducerii cu privire la noul nume

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2022, 17:14

Reclamă
CS Rapid a scos numele stadionului din Giuleşti la licitaţie. Anunţul conducerii cu privire la noul nume

Stadion Rapid/ Hepta

CS Rapid a anunţat că numele arenei din Giuleşti va fi scos şa licitaţie. La sfârşitul lunii, decizia finală ar urma să fie luată, urmând ca stadionul să poarte numele unui sponsor principal al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregăteşte de noul sezon de Liga 1. Vişinii vor disputa meciurile de pe teren propriu pe arena din Giuleşti, care ar urma să primească un nou nume, imediat după începerea campionatului.

CS Rapid a scos numele stadionului din Giuleşti la licitaţie

Urmând un model patentat în străinătate, Rapid a devenit prima echipă din România care şi-a scos la licitaţie denumirea stadionului. Dacă totul decurge bine, la finalul lunii stadionul Giuleşti va purta numele unui sponsor.

„Ofertele se pot depune până la sfârşitul lunii iulie şi tot atunci se va lua şi decizia referitoare la firma câştigătoare”, a declarat Bogdan Vasiliu, preşedinte CS Rapid.

În plus, se doreşte ca în perioadele de pauză competiţională pe arena din Giuleşti să se organizeze şi alte evenimente.

Reclamă

„Avem un departament care se ocupă de acest subiect, să aducă evenimente. Suntem în discuţii avansate cu diverşi producători de mari evenimente pe care încercăm să-i aducem pe Giuleşti să facă un concert sau un festival în funcţie de necesităţile lor”, a explicat Vasiliu, conform news.ro.

Baza Pro Rapid, din nou în patrimoniul Clubului Sportiv

După mulţi ani, baza Pro Rapid e revenit în posesia Clubului Sportiv. Anunţul a fost făcu chiar de preşedintele Bogdan Vasiliu.

„Ne bucurăm că baza Pro Rapid a revenit clubului nostru. Vrem şi acolo să aducem un standard ridicat de calitate şi de a reda publicului şi suporterilor rapidişti”, a afirmat Bogdan Vasiliu.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Clubul Sportiv Rapid ţinteşte construirea unei noi Săli Polivalente, în care pot evolua campioanele de la handbal feminin. În întrecerea internă, ele pot evolua în sala proprie, care va fi modernizată, însă pentru meciurile din EHF Champions League vor trebui să împartă Sala polivalentă cu handalistele de la CSM Bucureşti, precum şi cu Dinamo, campioana de la handbal masculin.

„Este o întreagă telenovelă. Şi noi şi cei de la CSM şi cei de la Dinamo ne batem pe Polivalentă. Numai acolo se pot desfăşura meciuri în Champions League în Bucureşti, din păcate. Sper ca până la finalul săptămânii să avem o soluţie astfel încât toate cele trei echipe să poată beneficia de sala Polivalentă”, a explicat Bogdan Vasiliu.

Conducătorul clubului giuleştean vrea ca exemplul handbalistelor, care au cucerit titlul naţional, să fie urmat şi de celelalte secţii: „Cum a crescut handbalul, aşa trebuie să crească toate sporturile. Organic, normal, bine. La handbal am forţat creşterea. Am reuşit în doar 3 ani să ajungem din liga a doua pe prima poziţie. Sunt oameni profesionişti cei care conduc secţiile de handbal, baschet şi de volei, am mare încredere în ei că vor urma handbalul în ceea ce priveşte performanţa”.

Prima partidă pe arena din Giuleşti din noul sezon din Liga 1 va fi un derby. Rapid va înfrunta FCSB, în a doua etapă, după ce în prima vor da piept cu CFR Cluj. Partida dintre CFR Cluj şi Rapid va fi sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:30.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și