Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu Dinamo: „Cum să ai emoţii? Putea să fie 7-0”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 13:28

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu Dinamo: „Cum să ai emoţii? Putea să fie 7-0

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu Dinamo. FCSB s-a impus cu 2-1 în derby-ul de pe Arcul de Triumf, în etapa a doua a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia roş-albastră a înscris în prima repriză prin Florinel Coman şi Darius Olaru, în timp ce echipa lui Ovidiu Burcă a marcat pe final, prin Goncalo Gregorio, după o gafă a lui Ştefan Târnovanu. Pentru echipa lui Elias Charalambous urmează duelul cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar Conference League. Partida se joacă miercuri, de la 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu Dinamo: „Cum să ai emoţii? Putea să fie 7-0”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că jocul echipei sale l-a mulţumit şi că nu a avut emoţii cu Dinamo. Becali crede că echipa sa putea să se impună la un scor mult mai mare, dacă nu s-ar fi relaxat la 2-0.

Patronul celor de la FCSB crede că Ovidiu Burcă nu are la dispoziţie atacanţi şi jucători puternici, lucru care a făcut misiunea dinamoviştilor şi mai dificilă în meciul de pe stadionul Arcul de Triumf.

N-am avut emoții deloc. Din primul minut am plecat încrezători. Nu ai cum să ai emoții când echipa adversă n-a avut în prima repriză un șut pe poartă. Când n-ajunge echipa adversă în 16 metri nu ai cum să ai emoții. Dacă nu ajunge, cum să dea gol?

Reclamă

Am fost încântat de joc. Orice fază era pericol de gol. De câte ori punea piciorul pe minge echipa noastră era pericol de gol. Dinamo nu are echipă, dar să vedem.

Noi zicem că nu are (n.r. echipă), dar stai să vedem dacă nu are. În meciul cu Universitatea Craiova nu a arătat că nu are echipă. E adevărat că nu sunt puternici, dar ei au ținut mingea. Calitate au. Problema lui Burcă este că nu are atacanți, jucători puternici, marcatori. Sunt ei fâșneți, dar când ajung în 16 metri trebuie să ai putere, șut și forță de pătrundere.

N-am avut nicio emoție, putea să fie 6-0, 7-0. La 2-0 eram puțin mai relaxați, la 2-1 nu i-am lăsat să apropie deloc chiar dacă se apropiau ei de careu. După n-au mai intrat în careu. Nu i-am mai lăsat”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman şi Elias Charalambous au prefaţat CSKA 1948 Sofia – FCSB: „Trebuie să câştigăm pentru România”

Florinel Coman şi Elias Charalambous au prefaţat CSKA 1948 Sofia – FCSB. Prima manşă din turul 2 preliminar Conference League a formaţiei roş-albastre se joacă pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

  • Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

După victoria în faţa lui Dinamo, Florinel Coman şi-a îndreptat atenţia către partida de miercuri seară, cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar Conference League. Cel mai în formă jucător al roţ-albaştrilor a declarat că echipa sa trebuie să meargă mai departe în cupele europene, pentru a aduce puncte pentru coeficientul României:

„De mâine, clar ne axăm pentru meciul din Conference pe care îl avem. Trebuie să câştigăm pentru România şi pentru suporteri pentru că aducem puncte ţării. Eu văd un meci greu, pentru că se joacă în deplasare, dar dacă ne montăm bine, cred că putem intra în grupe. Nu vreau să comentez de Marcel Ciolacu.

Eu mă gândesc că acum avem un meci important şi vreau să dau totul la antrenament şi să fiu titular la meciul cu CSKA 1948″, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit şi el despre meciul cu CSKA 1948 Sofia, partidă care este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 26 iulie.

„De mâine, pregătim meciul cu CSKA 1948 Sofia, încă un meci greu. Avem 3 meciuri într-o săptămână. Suntem pregătiţi. Nu avem mult timp şi trebuie să ne recuperăm rapid. Va fi un meci greu”, a declarat şi Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și