Închide meniul

„Cu ce v-a convins Adrian Mititelu?” Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova: „Am venit cu plăcere”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 17:32

„Cu ce v-a convins Adrian Mititelu? Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova: „Am venit cu plăcere

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova: "Am venit cu plăcere"

Nicolo Napoli, în timpul unui meci / Hepta

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova. Antrenorul italian va începe al zecelea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli va debuta pe banca echipei în acest chiar în derby-ul oraşului de duminică seară, cu Universitatea Craiova. Italianul a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a dezvăluit un simplu telefon din partea lui Adrian Mititelu a fost suficient ca el să revină la echipă.

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil și pentru noi, și pentru ei, dar sperăm ca băieții să facă un meci foarte bun.

(n.r – Cu ce v-a convins Adrian Mititelu să vă întorceţi a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere și sper că băieții vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat și situația din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulți fotbaliști cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli, după revenirea la FCU Craiova.

Reclamă

Napoli a vorbit şi despre şansele echipei de a prinde barajul pentru Conference League, dar a recunoscut că FCU Craiova va avea o misiune dificilă. Echipa se află în acest moment pe locul 13, cu 31 de puncte. De asemenea, el a recunoscut că trecea printr-o perioadă în care avea nevoie de fotbal, iar propunerea lui Adrian Mititelu a venit la momentul potrivit:

„Nu știu dacă putem ajunge la barajul pentru Conference League, e dificil. Vom vedea. Am fost într-un moment în care aveam nevoie de fotbal. A venit propunerea lui Mititelu și am acceptat-o.

Cunosc foarte bine adversara. Nu e prima dată când o întâlnesc. Eu mă gândesc însă la echipa noastră și sper să facem un joc foarte bun. Vedem la final de meci cine va câștiga”, a mai spus antrenorul italian.

Reclamă 4 / 0/3

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu a fost vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe as.ro.

În dimineaţa de sâmbătă, câţiva bărbaţi au aruncat cu o substanţă neagră pe sediul clubului, dar şi pe una dintre maşinile clubului, care era parcată în faţa intrării.

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior și pe ușa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanță lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și