Închide meniul

Cu cine a negociat Gigi Becali transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Nu a comentat!”

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 8:40

Reclamă
Cu cine a negociat Gigi Becali transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Nu a comentat!

Cu cine a negociat Gigi Becali transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

S-a aflat cu cine a negociat Gigi Becali transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a discutat cu Iosif Rotariu, unchiul noului său jucător, căruia i-a spus din start ce poate să-i ofere fostului atacant de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB marţi, un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă doi.

Cu cine a negociat Gigi Becali transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali a oferit mai multe dealii despre transferul lui Dorin Rotariu. Patronul de la FCSB a declarat că a purtat negocieri cu unchiul jucătorului, căruia i-a spus că nu poate să-i ofere un salariu mai mare de 20.000 de euro.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Iosif Rotariu nu a avut nimic de comentat, atunci când a auzit oferta sa, astfel că Dorin Rotariu a devenit jucătorul FCSB-ului.

„Nu a fost greu să îl conving, a venit Rotariu, unchi-su, i-am spus din prima: ‘Eu atâta pot să dau!’, i-am dat o sumă pe care nici nu a comentat-o, i-am zis că nu fac contract decât pe un an și pe urmă pe încă doi. Adică, nu mai vreau să risc, i-am făcut un an plus doi ani, 20.000 salariu și gata„, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă

De altfel, şi Iosif Rotariu a confirmat faptul că a purtat discuţii cu Gigi Becali, mărturisind că are o relaţie specială cu el. Fostul internaţional a declarat că patronul de la FCSB era cu ochii pe fostul jucător al lui Dinamo de mai mult timp.

„Am zis că ar fi bine pentru el, dar el a hotărât. A avut ofertă de la FCSB, de acum. Domnul Gigi Becali știe cel mai bine, eu am o relație specială cu dânsul. Domnul Becali îl știe de foarte mult timp, nu au durat mult discuțiile, dânsul e un om de cuvânt și, dacă își dorește ceva, realizează. Se poate spune și așa (n.red. că el a intermediat discuțiile dintre FCSB și Dorin Rotariu)”, a declarat Iosif Rotariu, conform digisport.ro.

Ilie Dumitrescu laudă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Ilie Dumitrescu laudă transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Fostul internațional a vorbit despre noua achiziție a lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„E o reacție normală! După plecarea lui Cordea, au fost încercați acolo ori Tavi Popescu, care nu poate da un randament foarte bun și a fost forțat și ca ’9’ fals și ca inter. Ori Miculescu, care, deși are ceva timp la echipă, încă nu este jucătorul care să facă diferența. Ai nevoie în pozițiile astea. Adică ceea ce face Florinel Coman în partea stângă. Să ai același randament și în partea opusă. Atunci, clar s-a gândit că Rotariu poate fi o soluție foarte bună pentru postul ăsta.

Este competiție pe post. Este un jucător care a jucat în ultimii ani. Chiar dacă nu a marcat foarte multe goluri. Cred că are vreo 34 de meciuri în sezonul 2022-23. Este un stângaci care are câteva calități extraordinare. Mai ales pentru o echipă cu un profil ofensiv. Are o tehnică superioară, își asumă unu contra unu. Apare foarte bine la finalizare, este genul de jucător care poate pune în valoare atacanți pentru că are și ultima pasă.

Este un jucător complet din punctul meu de vedere și este un transfer foarte bun”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și