Închide meniul

„Cu echipele mici joacă Demba Ba” Gigi Becali i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB: „Stabilesc eu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 8:30

„Cu echipele mici joacă Demba Ba Gigi Becali i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB: „Stabilesc eu!

Gigi Becali i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali nu se poate abţine şi i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 a anunţat ce se va întâmpla la meciurile roş-albaştrilor din 2024. A stabilit deja când va fi titular Baba Alhassan şi în ce meciuri va fi lăsat pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a avut un mesaj categoric pentru staff-ul tehnic şi a dezvăluit că ghanezul adus pe 600.000 de euro de la Hermannstadt nu va juca în meciurile cu miză. Mijlocaşul de 22 de ani, Mihai Lixandru va fi titular în confruntările cu rivalele la titlu.

Gigi Becali i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB

Becali a afirmat şi că Damjan Djokovic este regretat de antrenorul FCSB-ului. Croatul a ajuns la Rapid şi a primit chiar şi 80.000 de euro pentru a accepta să îi fie „rupt” contractul.

”(n.r. Dacă vor mai fi transferuri la FCSB) Nu mă interesează nimic că şi aşa sunt prea mulţi jucători valoroşi, pe care nu ştim unde să-i aşezăm. Când jucăm cu echipe mai mici, joacă Demba Ba (n.r. Baba Alhassan), iar Lixandru intră cu echipele mai puternice, că aşa au stabilit ei aşa, dar stabilesc eu.

E posibil să le agreez ideea. E adevărat că eu l-am adus pe Baba Alhassan. Şi pe Djokovic tot eu l-am adus, erau încântaţi. Ei l-au vrut, dar eu l-am dat, că nu sunt banii lor. Şi acum zic ei că nu trebuia să renunţ la Djokovic. E treaba lor, poate am greşit, zic eu că le ştiu pe toate”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB deschide anul într-un meci cu UTA, pe teren propriu. Disputa va fi luni, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA

Gigi Becali a spus totul, înaintea meciului cu UTA. Acesta a dezvăluit că doi dintre jucătorii aduşi în această iarnă, Baba Alhassan şi Luis Phelipe, vor începe încă din primul minut duelul cu arădenii.

Nana Antwi, al treilea transfer efectuat în această iarnă de FCSB, va fi lăsat pe banca de rezerve la duelul cu UTA, mărturisind că se va baza pe serviciile lui Alexandru Creţu, pentru flancul drept al defensivei. Creţu va fi astfel titularizat surprinzător, dat fiind faptul că la un moment dat, a fost pe „lista neagră” a latifundiarului din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3

Pe poziţia de atacant va evolua Alexandru Băluţă, iar în benzi se vor regăsi Octavian Popescu şi Luis Phelipe.

Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA, la următorul meci) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali.

Luis Phelipe şi Baba Alhassan au evoluat ambii în amicalul cu LASK Linz. Mijlocaşul brazilian a şi înscris în victoria roş-albaştrilor cu 3-1, celelalte goluri fiind marcate de Florinel Coman şi David Miculescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și