Închide meniul

„Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 21:25

Reclamă
„Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat? Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri

Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cu cine e mai greu de lucrat între Gigi Becali şi Adrian Mititelu

Nicolae Dică, la un meci / Profimedia Images

Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cu cine e mai greu de lucrat între Gigi Becali şi Adrian Mititelu. Dică a antrenat atât la FCSB, cât şi la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a spus că este mai greu de lucrat cu Gigi Becali, pentru că are nevoie de multe explicaţii în ceea ce priveşte chestiunile tactice.

Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri

(n.r. Cu ce patron este cel mai greu de lucrat? Cu Gigi Becali sau Adrian Mititelu?) Da, am lucrat cu doi patroni interesanţi din Liga 1. Cu domnul Becali e mai greu de lucrat. E mai dificil, trebuie să stai să găseşti mereu toate soluţiile, să-i explici mereu, să fii creativ”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali”, chiar dacă FCSB ia titlul

Nicolae Dică susţine că nu este interesat să îl laude pe antrenorul „Gigi Becali”. FCSB e la un pas de primul titlu în Liga 1 după 9 ani de aşteptare pentru fanii roş-albaştrilor. Asta în contextul în care finanţatorul a recunoscut în mai multe rânduri că intervine la echipă.

Chiar dacă pe foaie antrenor este Elias Charalambous, Gigi Becali este cel care participă activ la alcătuirea primului 11 înaintea meciurilor. Mai mult, acesta face şi majoritatea schimbărilor din timpul partidelor.

Reclamă

Dică este unul dintre oamenii care au lucrat cu Gigi Becali şi ştie ce înseamnă „regimul” impus de patron. Dică a fost de două ori antrenor al echipei care domină campionatul în acest sezon.

„Păi de ce să îi facem culoar? Nu e antrenor, e patron. Îl aplaudăm, poate, dacă ia vreo 5 campionate la rând. Așa da. Dacă ia 5 campionate, da. Îl aplaud. Îl felicit și acum, dar ca patron, dacă ia campionatul.

La câți bani a investit și la ceea ce a făcut acolo cu baza de la Berceni, merita ca după 9 ani să câștige un campionat. La condițiile care sunt acolo și la banii care se investesc trebuia să fie câștigate mai multe campionate”, a spus Dică, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și