Închide meniul

Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali”, chiar dacă FCSB ia titlul: „Trebuia să câştige mai multe”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2024, 9:50

Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali, chiar dacă FCSB ia titlul: „Trebuia să câştige mai multe

Nicolae Dică nu vrea să audă încă de "antrenorul Gigi Becali"

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Nicolae Dică susţine că nu este interesat să îl laude pe antrenorul „Gigi Becali”. FCSB e la un pas de primul titlu în Liga 1 după 9 ani de aşteptare pentru fanii roş-albaştrilor. Asta în contextul în care finanţatorul a recunoscut în mai multe rânduri că intervine la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă pe foaie antrenor este Elias Charalambous, Gigi Becali este cel care participă activ la alcătuirea primului 11 înaintea meciurilor. Mai mult, acesta face şi majoritatea schimbărilor din timpul partidelor.

Dică este unul dintre oamenii care au lucrat cu Gigi Becali şi ştie ce înseamnă „regimul” impus de patron. Dică a fost de două ori antrenor al echipei care domină campionatul în acest sezon.

Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali”, chiar dacă FCSB ia titlul în Liga 1

„Păi de ce să îi facem culoar? Nu e antrenor, e patron. Îl aplaudăm, poate, dacă ia vreo 5 campionate la rând. Așa da. Dacă ia 5 campionate, da. Îl aplaud. Îl felicit și acum, dar ca patron, dacă ia campionatul.

La câți bani a investit și la ceea ce a făcut acolo cu baza de la Berceni, merita ca după 9 ani să câștige un campionat. La condițiile care sunt acolo și la banii care se investesc trebuia să fie câștigate mai multe campionate”, a spus Dică, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea

Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! Patronul de la FCSB vrea să le facă o surpriză uriașă suporterilor, în situația în care echipa sa va ieși campioană, la finalul sezonului.

În momentul de față, FCSB este lider în Liga 1 cu 10 puncte peste principalele contracandidate, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Astfel, patronul roș-albaștrilor se gândește deja la marea sărbătoare de titlu.

FCSB ar urma să depună o cerere către CSA Steaua, pentru a juca meciul cu CFR Cluj, ultimul de pe teren propriu din acest sezon. Dacă cererea va fi apropbată, partida va avea loc pe stadionul din Ghencea, în loc de Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a închiria arena, Gigi Becali ar trebui să scoată din buzunar suma de 47.450 euro. În plus, FCSB trebuie să prezinte o asigurare de 750.000 de euro pentru gazon și de 250.000 de euro pentru daune morale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și