Închide meniul

Cum a comentat Paul Iacob înfrângerea Rapidului cu FC U Craiova 1948: „Nu mă pot bucura de gol!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 februarie 2023, 22:39

Reclamă
Cum a comentat Paul Iacob înfrângerea Rapidului cu FC U Craiova 1948: „Nu mă pot bucura de gol!

Paul Oacob, reacție după Rapid - Dinamo 4-0

Paul Iacob. într-un meci pentru Rapid / Profimedia

Paul Iacob a oferit prima reacție după meciul Rapid – FC U Craiova 1948 1-2, din etapa a 25-a din Liga 1. Fundașul giuleștenilor a fost extrem de supărat după duelul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a înscris primul său gol din actuala stagiune, Iacob a declarat că nu se poate bucura de reușită, din cauza înfrângerii suferite de Rapid.

Paul Iacob, prima reacție după Rapid – FC U Craiova 1948 1-2

„Am încercat să revenim, nu mă pot bucura de gol. Nu am arătat nimic. Am fost sub nivelul meciului. Singurii care și-au făcut datoria au fost suporterii. Au fost probleme cu ei, nu am reușit să ne impunem, sper să ne luăm revanșa. Mai sunt multe meciuri, trebuie să câștigăm cele trei puncte. Am încheiat seria victoriilor și rezultatelor pozitive de acasă. E un duș rece. Ca echipă, ei nu sunt o echipă de play-out, nu e locul lor acolo. A fost și ghinion, am ajuns în careu, nu găseam șutul sau pasa decisivă. Dacă ne trezeam mai repede, altul era scorul. Mioveni sunt într-o formă bună, noi vom merge să ne impunem, astăzi nu s-a putut. În primul rând, trebuie să ajungem în play-off. Depinde și cu ce puncte vom intra în play-off. Eu vreau să joc cât mai mult, chiar și când Dragoș Grigore e valid”, a spus Paul Iacob, conform digisport.ro. 

Rapid , învinsă din nou de FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a început foarte hotărât meciul, iar tabela era modificată după numai 45 de secunde. Juan Bauza a înscris frumos cu o lovitură de cap după un corner executat perfect de William Baeten. Rapidul a încercat să revină în meci, însă fără succes. Oltenii au fost mai preciși și au reușit să majoreze diferența în repriza secundă, prin Yassine Bahassa. Francezul a profitat de centrarea bună venită de la Radu Negru și l-a învins fără emoții pe Horațiu Moldovan.

Rapid a revenit în meci pe final, atunci când Paul Iacob a înscris după ce s-a aflat în locul potrivit la o lovitură de colț. Giuleștenii n-au avut însă forța să egaleze, iar oltenii au obținut toate cele trei puncte.

Reclamă

Pentru Rapid continuă problemele cu FC U Craiova 1948. Formația lui Adrian Mititelu a obținut a patra victorie consecutivă împotriva formației bucureștene. Ba mai mult, grație acestei victorii, craiovenii revin în lupta pentru play-off. Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe podium, cel puțin pânâ la meciul FC Voluntari și FCSB. Elevii pregătiți de Adrian Mutu au strâns 45 de puncte în cele 25 de meciuri jucate până acum.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și