Închide meniul

Cum a explicat Elias Charalambous surprizele din echipa de start la Oţelul – FCSB. Ce se întâmplă cu Coman şi Olaru

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 21:17

Reclamă
Cum a explicat Elias Charalambous surprizele din echipa de start la Oţelul – FCSB. Ce se întâmplă cu Coman şi Olaru

Cum a explicat Elias Charalambous surprizele din echipa de start la Oţelul - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Profimedia

Cum a explicat Elias Charalambous surprizele din echipa de start a roş-albaştrilor la meciul Oţelul – FCSB, din etapa a 3-a a Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO al vicecampioanei României a făcut cinci schimbări faţă de partida de la mijlocul săpătămânii, cu CSKA 1948 Sofia, din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul cipriot l-a titularizat în premieră pe Vlad Chiricheş, dar Florinel Coman şi Darius Olaru au fost lăsaţi pe bancă. Charalambous a afirmat că cei doi jucători de bază ai FCSB-ului sunt menajaţi şi nu au probleme medicale.

Cum a explicat Elias Charalambous surprizele din echipa de start la Oţelul – FCSB

În schimb, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate în urmă cu o zi, Risto Radunovic s-a accidentat şi a fost indisponibil pentru meciul de la Galaţi. Riscă să rateze şi returul cu CSKA 1948 Sofia. În locul lui Radunovic va fi folosit fundaş stânga Ovidiu Popescu.

Coman, Olaru… Am spus că într-o astfel de situație, cu meciuri din trei în trei zile, trebuie să facem schimbări de la meci la meci. Am introdus jucătorii proaspeți. Credem în toți jucătorii.

Radunovic a simțit o durere puternică la antrenament, după meciul din Bulgaria”, a declarat Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Reclamă

În „11”-le de start şi-a făcut apariţia şi Malcom Edjouma. Francezul va juca în premieră, în acest sezon, din primul minut. Edjouma tocmai a primit o ofertă din Serie B, de la Bari, după cum a anunţat în exclusivitate AS.ro. Şi Octavian Popescu a fost titularizat şi primeşte o şansă de la staff-ul tehnic.

Echipa de start a FCSB-ului din meciul cu Oţelul Galaţi:

Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ovidiu Popescu – Djokovic, Șut, Edjouma – Cordea, Băluță, Oct. Popescu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Vlad, Haruț, Coman, Compagno, Miculescu, V. Gheorghe, Olaru, Radaslavescu

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB: „Puteam să pierdem trei jucători!”

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor este convins că meciul de la Galați va fi unul dur, deoarece trupa lui Dorinel Munteanu este una agresivă, care va da totul pentru a obține cele trei puncte.

MM a prefațat duelul dintre FCSB și Oțelul și a ajuns la concluzia că meciul va fi unul strâns. MM susține că pentru gălățeni, duelul cu roș-albaștrii este unul special, motiv pentru care se așteaptă la un meci agresiv.

De asemenea, managerul general de la FCSB a amintit de o partidă amicală pe care roș-albaștrii au disputat-o cu Oțelul, partidă în care trei jucători ai lui Elias Charalambous au fost aproape de accidentare din cauza intensității cu care gălățenii au abordat jocul.

Este complicat din foarte multe puncte de vedere, întâlnim o echipă foarte agresivă, care până acum a jucat două meciuri. În meciul cu UTA nu a câștigat din cauza unui ghinion teribil, iar meciul de la Craiova, chiar dacă să spunem că ar fi meritat Craiova, mă gândesc la ce ocazie monumentală au avut pe final. Sunt gălățean și știu ce vorbesc, meciurile cu Steaua (n.r. FCSB) reprezintă ceva deosebit pentru gălățeni. Avem și un jucător care probabil nu o să poată evolua, sperăm să poată fi recuperat până la meciul de joi, nu întrebați cine, nu o să spun.

Am întâlnit agresivitatea celor de la Galați într-un amical, propus de noi, că m-am bucurat că Oțelul a promovat și am zis să facem un cadou gălățenilor, era să pierdem trei jucători la meciul ăla. Nu aș vrea să reiau discursul avut înainte de meciul cu Rapid, va fi un joc la limita regulamentului probabil”, a declarat Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și