Închide meniul

FOTO | Cum a fost surprins Gabi Tamaş la Sepsi – FCSB! Fundaşul plecat cu scandal de la Petrolul a atras toate privirile

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2022, 21:40

FOTO | Cum a fost surprins Gabi Tamaş la Sepsi – FCSB! Fundaşul plecat cu scandal de la Petrolul a atras toate privirile

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Cum a fost surprins Gabi Tamaş la Sepsi – FCSB. Fundaşul plecat cu scandal de la Petrolul a venit la meci şi a atras toate privirile din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a apărut la antrenamentele celor de la Braşov, Gabi Tamaş s-a întors pe stadioanele din Liga 1. Tamaş a mers la Sfântu Gheorghe pentru a vedea live partida dintre Sepsi – FCSB.

Cum a fost surprins Gabi Tamaş la Sepsi – FCSB

Gabi Tamaş a fost surprins în tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe. Acesta avea o şapcă pe cap şi a părut extrem de captat de partidă. Gabi Tamaş este liber de contract după ce s-a despărţit de Petrolul.

Sursa: Orange Sport
Tamaș, în tribunele Sepsi - FCSB
Gabi Tamaș, spectator de lux la Sepsi – FCSB

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România!

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România. Jucătorul cu 67 de selecții la națională a ajuns la FC Braşov, unde antrenor este Dan Alexa, prietenul său. Fundașul de 38 de ani este liber de contract după ce s-a certat cu conducătorii și suporterii de la Petrolul Ploieşti.

Tamaș s-a aflat în centrul unui scandal monstru la Ploiești. “Veteranul” de 38 de ani a fost înregistrat de antrenorul Petrolului, Nae Constantin, în timp ce înjura necontenit suporterii “lupilor galbeni”.

Reclamă

Gabi Tamaş a trecut repede peste episodul de la Ploieşti, iar acum se antrenează cu jucătorii celor de la FC Braşov, potrivit liga2.prosport.ro. Antrenorul echipei este Dan Alexa, prietenul său foarte bun.

Până să înceapă ședința de pregătire, Gabi Tamaș i-a amintit „Chirurgului” că are de onorat un pariu din perioada Astra Giurgiu. ”Mai bine le dai o masă la băieți”, i-a spus Tamaș antrenorului, notează sursa citată.

Gabi Tamaş, „momit” cu un pahar de vin! Costel Lazăr a dezvăluit culisele „divorţului”

Costel Lazăr a spus tot după ce a fost numit „boschetar” de Gabi Tamaş. Preşedintele de la Petrolul Ploieşti a prezentat culisele „divorţului” dintre veteranul de 38 de ani şi gruparea de pe „Ilie Oană”. Costel Lazăr a fost înjurat ca la uşa cortului de Gabi Tamaş, în înregistrarea pe veteranul a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Preşedintele „lupilor galbeni” nu este supărat şi acuză un complot.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui.

Nu am nimic personal cu Gabi Tamaș. A fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul”, a declarat Costel Lazăr, potrivit Prima Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și