Închide meniul

Nae Constantin, noi detalii despre scandalul cu Gabi Tamaş: „Cine vrea să mă acuze de sifonărie, să o facă! A trebuit să fac asta!” Ce spune de un proces

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 23:43

Nae Constantin, noi detalii despre scandalul cu Gabi Tamaş: „Cine vrea să mă acuze de sifonărie, să o facă! A trebuit să fac asta! Ce spune de un proces

Nae Constantin, noi detalii despre plecarea lui Gabi Tamaş

Nae Constantin şi Gabi Tamaş/ Colaj Hepta

  • Nae Constantin, noi detalii despre Gabi Tamaş
  • Fundaşul şi-a reziliat înţelegerea cu „lupii galbeni”

Nae Constantin, noi detalii despre scandalul cu Gabi Tamaş de la Petrolul. Antrenorul „lupilor” nu regretă că l-a înregistrat pe fundaş atunci când le adresa cuvinte grele suporterilor, şi susţine că, deşi echipa a pierdut un jucător valoros, vestiarul va fi mai unit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş a fost implicat într-un scandal colosal. Nae Constantin l-a înregistrat pe fundaş atunci când îi înjura pe fanii Petrolului, iar înregistrarea a fost făcută publică ulterior. Tamaş a reziliat contractul cu „lupii”, la doar câteva luni după ce a fost transferat.

Nae Constantin, noi detalii despre scandalul cu Gabi Tamaş

Nae Constantin a explicat de ce a luat decizia de a-l înregistra pe Gabi Tamaş. Antrenorul de la Petrolul nu se teme de un eventual proces, declarând că apelul dintre el şi fundaş a fost ascultat iniţial de către unii membrii ai staff-ului.

Reclamă

Totodată, Nae Constantin nu regretă că a luat această decizie, în ciuda faptului că Tamaş a reprezentat baza defensivei Petrolului în acest sezon.

„Nu a fost uşor şi nu va fi. Lumea înţelege doar ce vrea. Cine vrea să ma acuze de sifonărie, să o facă. Mă simt cu inima împăcată. Înregistrarea de care se vorbeşte a fost făcută de mine, doar că a fost publică, cel cu care vorbeam avea telefonul pe speaker. Înregistrarea a fost făcută publică înaintea de a o da.

Reclamă

Vestiarul ştia ce s-a discutat acolo. A trebuit să fac asta. Următorul pas era să reziliem cu Gabi, şi toată lumea s-ar fi întrebat de ce. N-a fost nicio discuţie înainte, eu nu vorbeam cu el la telefon, doar la stadion.

N-a fost intenţia mea să dau înregistrarea, n-a fost instigare, totul a fost de la el. Deranjul a fost că telefonul a fost pe speaker, discuţia m-a deranjat foarte tare. A adus discuţii pe care nu le vorbea în cadrul grupului. Am dat înregistrarea doar către suporteri. Înregistrarea a fost făcută publică, vreo 12 inşi ascultau, există martori.

Îmi duc crucea mai departe, obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Consider că am făcut ce trebuia, am pierdut un jucător valoros, dar vom munci să facem un vestiar unit aşa cum era până să vină Gabi Tamaş la noi”, a declarat Nae Constantin, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş, „momit” cu un pahar de vin! Costel Lazăr a dezvăluit culisele „divorţului” dintre fundaş şi Petrolul

Costel Lazăr a fost înjurat ca la uşa cortului de Gabi Tamaş, în înregistrarea pe veteranul a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Preşedintele „lupilor galbeni” nu este supărat şi acuză un complot.

„Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui.

Nu am nimic personal cu Gabi Tamaș. A fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul”, a declarat Costel Lazăr, potrivit Prima Sport.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj - Petrolul 1-2
Liga 1 • 14 apr., 0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!
Liga 1 • 13 apr., 23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
U Cluj - Petrolul 1-2. "Lupii galbeni" au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Liga 1 • 13 apr., 23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul
Liga 1 • 7 apr., 19:42
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul! Începe revoluția la echipa din Ploiești, după 0-4 cu Voluntari
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!
Liga 1 • 6 apr., 20:23
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Mesaj ferm despre Petrolul în lupta pentru rămânerea în Liga 1