Închide meniul
Foto

Cum a fost surprinsă soția lui Gică Hagi la FCSB – Farul. Marilena, alături de „Rege” de ziua lui

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 20:43

Reclamă
Cum a fost surprinsă soția lui Gică Hagi la FCSB – Farul. Marilena, alături de „Rege” de ziua lui

Cum a fost surprinsă soția lui Gică Hagi la FCSB - Farul

Gică și Marilena Hagi / Hepta

Cum a fost surprinsă soția lui Gică Hagi la FCSB – Farul. Marilena Hagi a ținut să îl susțină pe „Rege” chiar din tribunele Arenei Naționale, de ziua celui mai important fotbalist din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua în care a împlinit 59 de ani, Gică Hagi a fost felicitat de mai multe nume importante din fotbal. De asemenea, fanii de pe Arena Națională au creat un moment superb și i-au cântat „la mulți ani” tehnicianului de la Farul Constanța.

Cum a fost surprinsă soția lui Gică Hagi la FCSB – Farul

În debutul partidei dintre FCSB și Farul Constanța, Marilena Hagi a fost surprinsă în tribunele Arenei Naționale, de unde își susține soțul. Cu o prezență distretă în viața publică, soția „Regelui” a avut însă un rol decisiv în cariera acestuia.

Chiar Gică Hagi a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că alături de Marilena nu a simțit nicio greutate:

„Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bune, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, spunea Gică Hagi, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Gică Hagi este căsătorit de 29 de ani cu Marilena. Cei doi au împreună doi copii: Ianis și Kira Hagi.

Moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi

A fost un moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Fanii celor două rivale s-au unit pentru câteva momente și i-au cântat „La mulți ani” celui mai mare fotbalist din istoria României.

Pe data de 5 februarie, Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani. „Regele” a primit numeroase urări superbe, atât din partea foștilor săi colegi, dar și din partea echipei naționale și a celor de la Galatasaray, club pentru care a scris istorie. De ziua „Regelui” se joacă și meciul din Liga 1 dintre FCSB și Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar din momentul la care echipele de start ale celor două formații au fost prezentate, suporterii de pe Arena Națională au aplaudat atunci când numele lui Gică Hagi a fost rostit de crainicul arenei.

Mai apoi, în debutul partidei, cele două grupuri de suporteri i-au cântat „La mulți ani”, „Regelui”. A fost un moment cu adevărat emoționant pe Arena Națională, iar fanii celor două formații au lăsat rivalitatea, pentru a-și arăta aprecierea pentru cel mai mare fotbalist din istoria României.

De asemenea, suporterii i-au scandat numele, iar mesajul „La mulți ani Gică Hagi” a fost arătat pe tabela Arenei Naționale.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
Vezi toate știrile
Citește și