Închide meniul

Cum a pierdut Gigi Becali 20 de milioane de euro! Jucătorii pentru care a avut oferte mari şi nu i-a mai vândut

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 17:23

Reclamă
Cum a pierdut Gigi Becali 20 de milioane de euro! Jucătorii pentru care a avut oferte mari şi nu i-a mai vândut

Gigi Becali a anunţat că maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată la sediul CSA

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a ratat mai multe transferuri în ultimii ani. A avut oferte foarte tentante pentru anumiţi jucători, dar a ales să nu îi vândă. Iată cum a pierdut Gigi Becali 20 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB putea încasa 20 de milioane de euro pe Denis Alibec, Florinel Coman şi Ştefan Târnovanu. Dacă ultimii doi se află încă în lotul lui Becali şi milionarul poate obţine în continuare mulţi bani pe ei, pe Denis Alibec l-a vândut în pierdere.

Cum a pierdut Gigi Becali 20 de milioane de euro!

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce a discutat cu impresarul Victor Becali. Marseille a făcut, la un moment dat, o ofertă de 6 milioane de euro pentru Denis Alibec. Gigi Becali a cerut 10 milioane şi discuţiile s-au oprit.

Totodată, patronul FCSB a primit o ofertă de 9 milioane de euro pe Florinel Coman, pe care a refuzat-o. Cel mai recent, Becali a avut o ofertă de 5 milioane de euro pe portarul Ştefan Târnovanu. Becali a cerut 10 milioane de euro şi, la fel ca în cazul lui Denis Alibec, discuţiile s-au oprit. Becali ar fi avut cu 20 de milioane de euro mai mult în conturi dacă i-ar fi vândut pe cei 3.

Cu Coman şi Târnovanu are încă şanse să recupereze din pierdere, dar cu Denis Alibec a pierdut bani. Becali l-a cumpărat în 2017 de la Astra pe Alibec, cu 2.04 milioane de euro. După un an şi jumătate milionarul român avea să îl vândă Astrei pe Alibec cu doar 1,4 milioane de euro.

Reclamă

Ce a spus Ilie Dumitrescu

Chiar vorbeam cu Victor Becali. Spunea că sunt momente. Coman, nouă milioane, venea de la un turneu final, a mai fost Denis Alibec, undeva la 6 milioane de la Marseille. S-au cerut 10 milioane, nu s-a putut. Nici Coman și nici Alibec nu s-au transferat.

Acum poate era un moment favorabil pentru Târnovanu. Nu știu pe ce sumă, dar trebuie să te gândești puțin și la jucător. 5 milioane pentru un portar nu este o sumă mică. Poate sunt trei milioane, poate cinci, poate patru, dar trebuie să te gândești și la viitorul jucătorului.

La modul la care reacționează Gigi, la un moment dat… Vlad era portarul titular. A făcut două sau trei greșeli și a fost trecut pe bancă. Asta se poate întâmpla în viața unui portar”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător al naţionalei de aur a punctat că Becali ar fi putut să folosească cele 5 milioane de euro pe care le-ar fi primit pe Târnovanu pentru a-i achiziţiona pe Borza şi Mazilu de la Farul. ”Să spunem că era o ofertă de cinci milioane (n.r.- pentru Târnovanu). Crezi că poți să faci ofertă cu cinci milioane să-i iei Borza și Mazilu? El tot timpul a făcut așa. A luat ce e mai bun din țară”, a explicat Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali și-a cerut scuze după derapajul de la Adunarea Generală a LPF. Latifundiarul s-a împăcat cu un oficial din Liga 1

Gigi Becali și-a cerut scuze după derapajul de la Adunarea Generală a LPF. Patronul de la FCSB a recunoscut că a procedat greșit, atunci când l-a jignit pe unul dintre oficialii unei formații din Liga 1.

Patronul celor de la FCSB a sunat un oficial de club, care a fost unul dintre oamenii jigniți de către acesta, după Adunarea Generală a LPF. După ședință, latifundiarul i-a adresat cuvinte grele și lui Bogdan Bălănescu, președintele clubului FC Voluntari. Totuși, Becali a recunoscut că l-a sunat pe acesta, pentru a-și cere scuze.

„E un om pe care l-am jignit și după mi-a părut rău. E ăla de la Voluntari, cum îl cheamă? Bălănescu. El, săracul, instiga pe acolo, se băga, eu cred că a fost o influență ceva din partea FRF.

L-am jignit și apoi seara l-am sunat și i-am zis ‘Iartă-mă, eram nervos’. A fost și prea cuminte, nu mi-a răspuns, adică mi-a purtat respectul de vârstă. Și am zis că trebuie să îi cer iertare”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și