Închide meniul

Gigi Becali și-a cerut scuze după derapajul de la Adunarea Generală a LPF. Latifundiarul s-a împăcat cu un oficial din Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 11:04

Reclamă
Gigi Becali și-a cerut scuze după derapajul de la Adunarea Generală a LPF. Latifundiarul s-a împăcat cu un oficial din Liga 1

Risc uriaş pentru Gigi Becali, după autodenunţul că a pariat pe FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Profimediaimages

Gigi Becali și-a cerut scuze după derapajul de la Adunarea Generală a LPF. Patronul de la FCSB a recunoscut că a procedat greșit, atunci când l-a jignit pe unul dintre oficialii unei formații din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF. Patronul de la FCSB le-a cerut oficialilor din Liga 1 să voteze dacă sunt de acord sau nu cu regula U21. Revolta latifundiarului din Pipera nu a avut rezultat, deoarece doar şapte echipe au votat în favoarea lui, iar acest lucru l-a enervat la culme pe patron.

Gigi Becali și-a cerut scuze după derapajul de la Adunarea Generală a LPF. Patronul a sunat un oficial de club

Patronul celor de la FCSB a sunat un oficial de club, care a fost unul dintre oamenii jigniți de către acesta, după Adunarea Generală a LPF. După ședință, latifundiarul i-a adresat cuvinte grele și lui Bogdan Bălănescu, președintele clubului FC Voluntari. Totuși, Becali a recunoscut că l-a sunat pe acesta, pentru a-și cere scuze.

„E un om pe care l-am jignit și după mi-a părut rău. E ăla de la Voluntari, cum îl cheamă? Bălănescu. El, săracul, instiga pe acolo, se băga, eu cred că a fost o influență ceva din partea FRF.

L-am jignit și apoi seara l-am sunat și i-am zis ‘Iartă-mă, eram nervos’. A fost și prea cuminte, nu mi-a răspuns, adică mi-a purtat respectul de vârstă. Și am zis că trebuie să îi cer iertare”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a venit cu explicații. Patronul de la FCSB nu crede că a exagerat

Patronul celor de la FCSB nu crede că a exagerat, după ce a jignit oficialii echipelor care nu au votat în favoarea demersului său. Chiar dacă i-a numit pe reprezentanții echipelor care nu au fost de acord „sclavi”, acesta este de părere că vorbele sale nu trebuie interpretate într-o manieră jignitoare, pentru că se referea doar la votul în sine.

„Nu (n.r. nu crede că a exagerat), sa spun de ce. A vota ca să faci ceva obligatoriu înseamnă, pe scurt, sclav. Înseamnă că eu am mentalitate de sclav. M-ai întrebat ceva, pui întrebarea și dupa dai răspunsul singur. Dacă mi-ai pus o întrebare, eu ți-am spus părerea mea.

Daca mă pui să votez ‘Vrei să fii liber sau obligat?’ și alegi a doua variantă, ești sclav, asta am spus eu! Eu votez să fiu liber. Noi discutam acea lista, vorbeam strict despre acel vot, nu despre altceva”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele care au votat pentru:

  • FCSB
  • Universitatea Craiova
  • CFR Cluj
  • FC Botoșani
  • FC U Craiova 1948
  • AFC Hermannstadt
  • Poli Iași

Echipele care au votat împotrivă:

  • FC Voluntari
  • Oțelul Galați
  • Dinamo București
  • Petrolul Ploiești
  • UTA Arad
  • U Cluj
  • Rapid București

Echipele care s-au abținut:

  • Farul Constanța
  • Sepsi OSK
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și