Închide meniul

Cum a reacționat Eugen Neagoe când a aflat de accidentarea lui Andrea Compagno: „Nu mă interesează!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 15:21

Cum a reacționat Eugen Neagoe când a aflat de accidentarea lui Andrea Compagno: Nu mă interesează!”

Eugen Neagoe a tras concluziile, după Petrolul - Universitatea Craiova 0-1

Eugen Neagoe, în timpul unei conferințe de presă/ Facebook Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a reacționat imediat când a aflat de accidentarea lui Andrea Compagno, chiar dinaintea derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor susține că roș-albaștrii au un lot valoros, iar atacantul italian poate fi înlocuit fie de Billel Omrani, fie de David Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno se pare că s-a „rupt” chiar înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Staff-ul roș-albaștrilor l-a sfătuit pe atacantul italian să facă un RMN, pentru a știi dacă va putea evolua sau nu în derby-ul programat duminică, pe Arena Națională.

Cum a reacționat Eugen Neagoe când a aflat de accidentarea lui Andrea Compagno

Eugen Neagoe s-a declarat focusat pe echipa sa, și a mărturisit că nu îl interesează ce jucători va folosi Mihai Pintilii la derby-ul din această rundă. Totodată, tehnicianul trupei din Bănie susține că roș-albaștrii au jucători foarte buni în lot, care îi pot lua locul cu brio în primul 11 lui Andrea Compagno.

„Are mai puțină importanță dacă va jucă Compagno sau nu, dacă va intra Omrani sau nu, sau dacă va juca Miculescu. Nu mă interesează în acest moment. Mă interesează doar ca jucătorii noștri să fie sănătoși la ora jocului, fizic arată destul de bine, sper să fim în condiții optime la ora meciului.

Are mai puțină importanță cine va juca, dacă va juca Compagno sau dacă va intra un alt jucător de atac, pentru că cei de la FCSB au în componența lotului jucători valoroși”, a declarat Eugen Neagoe, în conferința de presă premergătoare derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Reclamă

Dacă nu va putea evolua în partida cu Universitatea Craiova, Andrea Compagno ar putea fi înlocuit în primul 11 de Billel Omrani. Atacantul francez a început în forță anul, cu un gol marcat în primul meci, contra celor de la Hermannstadt. Totodată, și David Miculescu ar putea reprezenta o soluție pentru atacul lui Mihai Pintilii.

Andrea Compagno s-a accidentat chiar înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Andrea Compagno s-a accidentat chiar înainte de FCSB – Universitatea Craiova şi este incert pentru derby-ul din etapa a 26-a a Ligii 1. Atacantul italian are probleme la genunchi şi a fost trimis de Mihai Pintilii să îşi facă un RMN.

Al doilea cel mai bun marcator din campionatul României a stârnit panica în vestiarul roş-albaştrilor. Compagno a avut evoluţii extrem de apreciate, iar o posibilă accidentare de durată ar reprezenta o problemă uriaşă pentru staff-ul tehnic al vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit prosport.ro, Andrea Compagno s-a accidentat la genunchi, la unul dintre antrenamentele efectuate la baza de pregătire din Berceni. Vârful de 26 de ani are programat astăzi un control RMN şi se aşteaptă să se vadă dacă ligamentele italianului sunt afectate.

Andrea Compagno are 14 goluri stagionale, cu unul mai puţin decât Marko Dugandzic de la Rapid. De 9 ori a punctat italianul pentru FCSB, ultima dată în confruntarea pierdută cu Farul, scor 2-3, de la finalul lunii trecute. 1.4 miloane de euro este cota de piaţă a lui Compagno.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și