Închide meniul

Andrea Compagno va fi apt pentru FCSB – Universitatea Craiova! Rezultatul RMN-ului făcut de golgheterul roș-albaștrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 16:45

Andrea Compagno va fi apt pentru FCSB – Universitatea Craiova! Rezultatul RMN-ului făcut de golgheterul roș-albaștrilor

Andrea Compagno are probleme medicale

Andrea Comagno, golgheterul lui FCSB / Profimediaimages

Andrea Compagno va fi apt de joc pentru FCSB – Universitatea Craiova! A venit rezultatul RMN-ului efectuat vineri de atacantul italian. Roș-albaștrii au primit vestea pe care o așteptau cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 16.50: A venit rezultatul RMN-ului efectuat astăzi de Andrea Compagno. Conform gsp.ro, nu au fost identificate probleme medicale pentru atacantul italian, iar acesta va fi apt de joc pentru duelul de duminică cu Universitatea Craiova.

Știrea inițială

Andrea Compagno s-a accidentat chiar înainte de FCSB – Universitatea Craiova şi este incert pentru derby-ul din etapa a 26-a a Ligii 1. Atacantul italian are probleme la genunchi şi a fost trimis de Mihai Pintilii să îşi facă un RMN.

Al doilea cel mai bun marcator din campionatul României a stârnit panica în vestiarul roş-albaştrilor. Compagno a avut evoluţii extrem de apreciate, iar o posibilă accidentare de durată ar reprezenta o problemă uriaşă pentru staff-ul tehnic al vicecampioanei.

Reclamă

Andrea Compagno s-a accidentat chiar înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Potrivit prosport.ro, Andrea Compagno s-a accidentat la genunchi, la unul dintre antrenamentele efectuate la baza de pregătire din Berceni. Vârful de 26 de ani are programat astăzi un control RMN şi se aşteaptă să se vadă dacă ligamentele italianului sunt afectate.

Andrea Compagno are 14 goluri stagionale, cu unul mai puţin decât Marko Dugandzic de la Rapid. De 9 ori a punctat italianul pentru FCSB, ultima dată în confruntarea pierdută cu Farul, scor 2-3, de la finalul lunii trecute. 1.4 miloane de euro este cota de piaţă a lui Compagno.

Billel Omrani ar putea lua locul lui Compagno, în cazul în care cel mai bun marcator al roş-albaştrilor nu va primi acceptul medicilor să joace împotriva Universităţii Craiova. Gigi Becali era pregătit să se bazeze mai mult pe francez, după golul marcat de Omrani cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e normal Omrani? Dacă a dat omul gol, și-a mai revenit, pentru că venise și se lovea mingea de el. Acum normal că o să joace el.

Păi, ia el (n.r – locul lui Compagno)! Ai văzut, a jucat David (n.r – Miculescu), acum o să joace Cordea. Depinde când îl bagi. La FCSB intri și joci, nu e timp de așteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurență în atac. Văd că și Florinel Coman și-a revenit”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB – Universitatea Craiova va fi duminică, de la ora 20:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marko Dugandzic a vorbit despre rivalitatea cu Andrea Compagno

Dugandzic a semnat un nou hat-trick în meciul cu Voluntari și a devenit noul golgheter din Liga 1, cu 15 reușite. Atacantul Rapidului nu se gândește însă la lupta pentru titlul de cel mai bun marcator. Dugandzic a spus că se concentrează pe parcursul echipei sale.

O seară perfectă. Abordăm fiecare meci la victorie. Am marcat patru goluri, suntem aproape de obiectivele noastre. Este senzațional. Din prima zi m-am simțit de parcă sunt aici de multă vreme. Le mulțumesc suporterilor, sper să continuăm așa.

Poate că golul încasat în ultimul minut a fost puțin neașteptat, este un început bun de an, nu o să ne oprim aici. Vom continua să jucăm bine. Nu mă concentrez pe realizările individuale, pot să marchez mai mult, vreau doar să rămân sănătos și să îmi ajut echipa. Nu pun presiune pe mine din punctul ăsta de vedere, sunt într-o formă bună. Nu am visat și hat-trick-ul ăsta”, a spus Marko Dugandzic, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și