Închide meniul

Cum a reacţionat Florinel Coman, despre posibilitatea ca Florin Tănase să fie antrenor secund la FCSB

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 15:22

Reclamă
Cum a reacţionat Florinel Coman, despre posibilitatea ca Florin Tănase să fie antrenor secund la FCSB

Cum a reacţionat Florinel Coman

Florin Tănase şi Florinel Coman / Hepta

Cum a reacţionat Florinel Coman, despre posibilitatea ca Florin Tănase să fie antrenor secund la FCSB. Fostul căpitan al roş-albaştrilor nu se va întoarce la echipă în această vară, dar patronul Gigi Becali se aşteaptă ca acesta să revină peste câţiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a declarat că, dacă Florin Tănase va fi la un nivel bun, acesta se poate întoarce peste doi ani la echipă, atât ca jucător, cât şi ca antrenor secund.

Cum a reacţionat Florinel Coman, despre posibilitatea ca Florin Tănase să fie antrenor secund la FCSB

Înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League, Florinel Coman, fost coechipier cu Florin Tănase, nu a vrut să vorbească prea mult despre acest subiect, dar a dezvăluit că atacantul rămas liber de contract după despărţirea de Al Jazira din Emiratele Arabe Unite îşi doreşte să devină antrenor şi că este un tip ambiţios:

„Nu vreau să comentez. (n.r. dacă îl vede antrenor pe Florin Tănase). Da, normal. Își dorește.

Cred că asta va urma după ce se va lăsa de fotbal. Este un tip ambițios și ce-și va propune cred că va realiza”, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, după ce s-a întâlnit cu Florin Tănase la palat: „Dacă are calitate, e primit oricând”

Florin Tănase este liber de contract, după ce s-a despărţit de Al Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite. Acesta s-a întâlnit în cursul zilei de luni cu Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase ar fi putut reveni la FCSB în această vară, dar fostul căpitan al roş-albaştrilor are pe masă o ofertă mai mare decât cea pe care o poate oferi vicecampioana sezonului trecut. Patronul FCSB l-a sfătuit pe Tănase să accepte oferta din străinătate.

Cu toate acestea, Gigi Becali este convins că Florin Tănase va reveni la FCSB în viitor, aşa cum s-a întâmplat cu Vlad Chiricheş. De altfel, Becali se aşteaptă ca Tănase să se întoarcă atât ca jucător, cât şi ca antrenor secund.

Reclamă 4 / 0/3

„Are ofertă prea mare. Că altfel avea de gând să vină. A venit să îi dau un sfat. Şi eu l-am îndrumat să plece acolo. Doi ani şi după aceea vine jucător şi antrenor secund. Dacă are calitate, e primit oricând. Ca şi Chiricheş. Omul e cuminte”, a declarat Gigi Becali.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în vara anului 2016, atunci când formaţia roş-albastră plătea 1,5 milioane de euro pentru transferul său de la Viitorul. Şase ani mai târziu, Tănase părăsea FCSB, după ce Al Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite, îl cumpăra pentru suma de 3 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și