Închide meniul

Gigi Becali, după ce s-a întâlnit cu Florin Tănase la palat: „Dacă are calitate, e primit oricând”

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 12:25

Reclamă
Gigi Becali, după ce s-a întâlnit cu Florin Tănase la palat: „Dacă are calitate, e primit oricând

Gigi Becali, după ce s-a întâlnit cu Florin Tănase la palat

Florin Tănase / Profimedia

Gigi Becali, după ce s-a întâlnit cu Florin Tănase la palat. Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre posibilitatea ca fostul căpitan al echipei să revină la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase este liber de contract, după ce s-a despărţit de Al Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite. Acesta s-a întâlnit în cursul zilei de luni cu Gigi Becali.

Gigi Becali, după ce s-a întâlnit cu Florin Tănase la palat: „Dacă are calitate, e primit oricând

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase ar fi putut reveni la FCSB în această vară, dar fostul căpitan al roş-albaştrilor are pe masă o ofertă mai mare decât cea pe care o poate oferi vicecampioana sezonului trecut. Patronul FCSB l-a sfătuit pe Tănase să accepte oferta din străinătate.

Cu toate acestea, Gigi Becali este convins că Florin Tănase va reveni la FCSB în viitor, aşa cum s-a întâmplat cu Vlad Chiricheş. De altfel, Becali se aşteaptă ca Tănase să se întoarcă atât ca jucător, cât şi ca antrenor secund.

„Are ofertă prea mare. Că altfel avea de gând să vină. A venit să îi dau un sfat. Şi eu l-am îndrumat să plece acolo. Doi ani şi după aceea vine jucător şi antrenor secund. Dacă are calitate, e primit oricând. Ca şi Chiricheş. Omul e cuminte”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Florin Tănase a ajuns la FCSB în vara anului 2016, atunci când formaţia roş-albastră plătea 1,5 milioane de euro pentru transferul său de la Viitorul. Şase ani mai târziu, Tănase părăsea FCSB, după ce Al Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite, îl cumpăra pentru suma de 3 milioane de euro.

Mihai Stoica a vorbit despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB

Şi Mihai Stoica a vorbit despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB. Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a precizat că o revenire este puţin probabilă acum, având în vedere că fostul jucător al lui Al-Jazira are oferte din străinătate.

Mihai Stoica a spus însă că o revenire este probabilă în viitor, după ce Florin Tănase va juca mai mulţi ani în străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

„Tănase e aici, se antrenează. Tocmai am jucat padbol și a câștigat, într-un stil de mare campion. Am înțeles din ce a declarat că vrea să joace în străinătate și se gândește după câţiva ani să revină. El e la fel ca Vlad Chiricheș, copilul nostru, iar când se întoarce e binevenit”, a declarat Mihai Stoica, la conferința de presă organizată cu prezentarea lui Vlad Chiricheş.

Trabzonspor este una dintre echipele care au insistat pentru Florin Tănase. Turcii au mai fost interesată şi în trecut de internaţionalul român. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri! Potrivit transfermarkt.com, Florin Tănase are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și