Închide meniul

Cum a reacţionat Gheorghe Mustaţă după ce l-a văzut pe Nana Antwi cu lacrimi în ochi! „Racheta”, dezastru la meciul cu Botoşani

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 9:40

Reclamă
Cum a reacţionat Gheorghe Mustaţă după ce l-a văzut pe Nana Antwi cu lacrimi în ochi! „Racheta, dezastru la meciul cu Botoşani

Cum a reacţionat Gheorghe Mustaţă după ce l-a văzut pe Nana Antwi cu lacrimi în ochi

Nana Antwi şi Gheorghe Mustaţă / colaj captura orangesport.ro, AntenaSport

Nana Antwi a fost eliminat după 18 minute la primul lui meci ca titular pentru FCSB. Iată cum a reacţionat Gheorghe Mustaţă după ce l-a văzut pe Nana Antwi cu lacrimi în ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Peluzei Nord consideră că reacţia ghanezului este normală, având în vedere că a înţeles posibilele consecinţe ale eliminării sale. FCSB a reuşit, în cele din urmă, să o învingă pe FC Botoşani cu 3-2.

Cum a reacţionat Gheorghe Mustaţă după ce l-a văzut pe Nana Antwi cu lacrimi în ochi!

Ne bucurăm foarte mult că echipa a reuşit să meargă ok şi în 10 oameni. A fost o greşeală a lui Nana, a şi alunecat acolo. S-a întâmplat la poarta la care stăm noi. Important este că echipa a câştigat.

E bine că ne-am revenit după eliminarea jucătorului de la Botoşani şi am punctat de două ori. Noi vorbim din punctul de vedere al suporterului. Mi se pare corect că a început să plângă (n.r.: Nana Antwi).

În momentul în care un jucător greşeşte la primul meci ca titular… Iar să faci o asemenea greşeală când tu mergi la campionat este frustrant. Ştiind că ai lăsat echipa în dezavantaj.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, este un gest corect al lui”

Pui în pericol cele trei puncte, ştii că te baţi la campionat. Din punctul meu de vedere, este un gest corect al lui. Eu am mai avut anumite reacţii referitor la Tavi Popescu.

La Arad am avut o critică la adresa lui, a început să plângă. Este un copil. Şi Nana Antwi este tot un copil. Şi-a dat seama că a greşit la acea fază şi e posibil să pierdem acest meci din cauza lui.

Acum nu trebuie să găsim un motiv. I-a părut rău de ceea ce a făcut şi cam atât”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, după ce au fost eliminaţi în FCSB – FC Botoşani 3-2

LPF a anunţat luni ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, cei doi jucători de la FCSB care au fost eliminaţi în victoria cu FC Botoşani, scor 3-2, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Fundaşul dreapta ghanez, care a primit cartonaş roşu în minutul 18, a scăpat cu o singură etapă de suspendare. Va lipsi numai în meciul cu FC Voluntari, care va fi joi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În schimb, căpitanul liderului din Liga 1 va sta două etape şi va avea de plătit nu mai puţin de 3.000 de lei. Golgheterul roş-albaştrilor va rata atât partida cu FC Voluntari, cât şi cea cu Petrolul. Va putea juca în ultimul meci din sezonul regulat, în derby-ul din deplasare cu Rapid.

FC FCSB vs AFC Botoșani – Eliminări Antwi Nana Kwame(gazde), Kaprof Juan Cruz(oaspeți), Olaru Darius Dumitru(gazde) – În temeiul art. 63.1.e din RD, se sancționează jucătorul Antwi Nana Kwame (gazde) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Olaru Darius Dumitru (gazde) cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Kaprof Juan Cruz (oaspeți) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei”, se anunţă în comunicatul lpf.ro.

„Centralul” partidei i-a eliminat pe Nana Antwi şi pe Darius Olaru după ce a primit indicaţii din cabina VAR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și