Închide meniul

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca!

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 17:08

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca!

Gigi Becali, într-o conferință de presă / as.ro

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca! În urma deciziei ÎCCJ, procesul urmează să se rejudece la Curtea de Apel București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de decizia ÎCCJ.

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca

Totodată, omul de afaceri bucureștean consideră că CSA Steaua nu are nicio șansă de câștig în procesul cu FCSB.

Reclamă

„S-a decis rejudecare pentru palmares, nu? Nu este o șansă, ci, practic, atunci când se dă rejudecare, cu alte cuvinte, are dreptate omul. Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare = proces câștigat. Nu am niciun dubiu.

Știu ce au cerut judecătorii. Aceștia au cerut de la avocați, ca în cazurile celor două Craiove sau la Rapid. Ei, avocații, au cerut. (n.r. Veți cere despăgubiri către CSA sau MapN?) Cui să cer, ce să cer? Fii serios. Ei au visat când mi-au cerut despăgubiri, lasă-i”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Miercuri, Gigi Becali va susține o conferință de presă, care va avea loc la Palatul din Aleea Alexandru, de la ora 09:30.

„48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (n.r. fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.
Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA
Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”, se arată în decizia oficială ÎCCJ.

Reclamă

Virgil Boglea: „Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă!”

„S-a admis în totalitate recursul Asociaţiei Salvaţi Steaua şi al clubului din Liga 1, asta este foarte important. S-a admis întru totul, nu doar parţial. Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă, în primul rând a noţiunii de palmares.

Curtea de Apel Bucureşti, în soluţia pe care a dat-o şi din perspectiva soluţiei de azi nu este una dreaptă, din toate punctele de vedere, nu a făcut o judecată corect asupra acestei noţiuni de palmares, mai ales în context sportiv, fotbalistic de înaltă performanţă.

Este o victorie foarte importantă pentru Asociaţia Salvaţi Steaua şi pentru FCSB. Dar pentru Asociaţie cu atât mai mult pentru că ăsta a fost scopul pentru care ne-am constituit. Noi ne-am constituit exact pentru procesul cu palmaresul.

Iată că am adus pe masa onoratelor instanţe documente, fapte, împrejurări care atestă că ceea ce spunem noi de atâta timp are un sâmbure de adevăr şi este demn de admis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca cel mai important for decizional din România.

Nu mai există nici decizia de la Apel în care palmaresul a fost împărţit şi nici cea de la fond, care a dat palmaresul până în 2003, care era o aberaţie. Palmaresul a fost la FCSB şi este în continuare la FCSB, până la o soluţie definitivă”, a spus Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Steaua şi avocatul care reprezintă interesele FCSB-ului în acest proces, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului
Liga 1 • 10:29
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului: „E război”
Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma
Liga 1 • 9:39
Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia”
Gabi Balint a reacţionat după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE
Fotbal intern • 0:08
Gabi Balint, după ce UEFA a pus sigla FCSB-ului în lista câştigătorilor CCE: „E greşeala lor”
FCSB împrumută doi jucători în Superligă
Liga 1 • 7 iun., 19:57
FCSB împrumută doi jucători în Superligă! Un fost antrenor al roş-albaştrilor îi va pregăti în acest sezon
Arnold Garita a plecat de la FC Argeş!
Liga 1 • 7 iun., 18:46
Arnold Garita a plecat de la FC Argeş! Mesajul atacantului dorit de Gigi Becali
Ultimele știri
13:48 Liverpool l-a prezentat oficial pe Alexis Mac Allister: „E un vis devenit realitate” 13:18 S-a despărţit de Borussia şi merge la Bayern! O nouă mutare pe axa Dortmund – Munchen 12:44 Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca! 5 echipe luptă pentru transferul jucătorului român 12:28 Roland Garros 2023 | Nick Kyrgios nu crede că Alcaraz este invincibil: „Acelaşi lucru îl spuneam şi despre Daniil Medvedev” 11:33 Sergiu Hanca, aproape de revenirea la Dinamo 11:32 Cagliari – Bari LIVE VIDEO (21:30). Turul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY 10:51 România poate avea din nou un român în La Liga! Un fost internaţional U21 este dorit în prima ligă spaniolă 10:29 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu când a fost sunat de patronul Rapidului: „E război” 9:58 Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. La câţi urmăritori a ajuns clubul din MLS 9:39 Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma! „Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia”
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE