Închide meniul

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 17:08

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca!

Gigi Becali are emoţii înainte de Farul - FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / as.ro

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca! În urma deciziei ÎCCJ, procesul urmează să se rejudece la Curtea de Apel București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de decizia ÎCCJ.

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca

Totodată, omul de afaceri bucureștean consideră că CSA Steaua nu are nicio șansă de câștig în procesul cu FCSB.

„S-a decis rejudecare pentru palmares, nu? Nu este o șansă, ci, practic, atunci când se dă rejudecare, cu alte cuvinte, are dreptate omul. Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare = proces câștigat. Nu am niciun dubiu.

Știu ce au cerut judecătorii. Aceștia au cerut de la avocați, ca în cazurile celor două Craiove sau la Rapid. Ei, avocații, au cerut. (n.r. Veți cere despăgubiri către CSA sau MapN?) Cui să cer, ce să cer? Fii serios. Ei au visat când mi-au cerut despăgubiri, lasă-i”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Miercuri, Gigi Becali va susține o conferință de presă, care va avea loc la Palatul din Aleea Alexandru, de la ora 09:30.

„48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (n.r. fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.
Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA
Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”, se arată în decizia oficială ÎCCJ.

Reclamă 4 / 0/3

Virgil Boglea: „Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă!”

„S-a admis în totalitate recursul Asociaţiei Salvaţi Steaua şi al clubului din Liga 1, asta este foarte important. S-a admis întru totul, nu doar parţial. Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă, în primul rând a noţiunii de palmares.

Curtea de Apel Bucureşti, în soluţia pe care a dat-o şi din perspectiva soluţiei de azi nu este una dreaptă, din toate punctele de vedere, nu a făcut o judecată corect asupra acestei noţiuni de palmares, mai ales în context sportiv, fotbalistic de înaltă performanţă.

Este o victorie foarte importantă pentru Asociaţia Salvaţi Steaua şi pentru FCSB. Dar pentru Asociaţie cu atât mai mult pentru că ăsta a fost scopul pentru care ne-am constituit. Noi ne-am constituit exact pentru procesul cu palmaresul.

Iată că am adus pe masa onoratelor instanţe documente, fapte, împrejurări care atestă că ceea ce spunem noi de atâta timp are un sâmbure de adevăr şi este demn de admis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca cel mai important for decizional din România.

Nu mai există nici decizia de la Apel în care palmaresul a fost împărţit şi nici cea de la fond, care a dat palmaresul până în 2003, care era o aberaţie. Palmaresul a fost la FCSB şi este în continuare la FCSB, până la o soluţie definitivă”, a spus Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Steaua şi avocatul care reprezintă interesele FCSB-ului în acest proces, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și