Închide meniul

Cum a reacţionat Ianis Hagi când a aflat de transferul lui Denis Alibec la Farul. Gică Popescu şi Gică Hagi, convinşi că au dat lovitura!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2022, 14:57

Cum a reacţionat Ianis Hagi când a aflat de transferul lui Denis Alibec la Farul. Gică Popescu şi Gică Hagi, convinşi că au dat lovitura!

Cum a reacţionat Ianis Hagi când a aflat de transferul lui Denis Alibec la Farul

Ianis Hagi, încântat de alegerea lui Denis Alibec / Colaj Hepta

Ianis Hagi a avut o primă reacţie după ce Denis Alibec a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Farul. Mijlocaşul lui Rangers este încântat că Gică Hagi a reuşit o nouă mutare importantă pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 31 de ani a bătut palma cu „Regele” şi a semnat pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Ultima echipă la care jucase era Atromitos, unde fusese împrumutat de la Kayserispor.

Cum a reacţionat Ianis Hagi când a aflat de transferul lui Denis Alibec la Farul

La numai câteva minute după ce mutarea s-a oficializat, Ianis Hagi a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Fiul lui Gică Hagi este extaziat de reuşita clubului său de suflet.

Farul Constanţa e pusă pe fapte mari în această vară!„, a scris Ianis pe reţelele sociale.

Ianis Hagi
Mesajul lui Ianis Hagi după ce Denis Alibec a semnat cu Farul

Şi Gică Popescu este extrem de mulţumit de campania de transferuri. A anunţat că Gică Hagi a fost decisiv la negocierile cu Alibec şi Băluţă.

Reclamă

Gică Hagi a fost cel care i-a convins pe Denis Alibec şi pe Tudor Băluță să semneze cu Farul. El este un punct de referință în carierele lor, îl privesc ca pe omul care a contribuit decisiv la dezvoltarea lor profesională. Țin minte că Denis a explodat sub comanda lui Gică, la Viitorul, după ce fusese plimbat prin Italia. De Tudor nu mai zic, el a fost luat când era un copil chiar de la școala mea. Îi știe foarte bine, ei au încredere în el. Asta a contat foarte mult„, a declarat Popescu pentru prosport.ro.

Jucătorii care au semnat cu Farul, în pauza competiţională, sunt: Tudor Băluţă – de la Brighton, Dragoș Nedelcu – de la FCSB, Gabriel Torje – de la Dinamo, Vlad Morar – de la Dinamo, Romario Benzar – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure – de la Tabor Sezana, Jeremy Corinus – de la Academica Clinceni și Ayrton Mboko – de la Academica Clinceni.

Pe lista plecărilor de la Farul, pe lângă de Nooijer, se adaugă și Jefte Betancor (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Rapid), Florin Purece (U Cluj), Laurențiu Brănescu (U Cluj) și Michael Omoh (liber de contract).

Reclamă 4 / 0/3

Alibec este oficial jucătorul Farului

Denis Alibec a fost dorit şi de Rapid şi era în negocieri avansate cu conducătorii din Giuleşti. A acceptat totuşi propunerea primită de la Gică Hagi, cel cu care are o relaţie specială.

Atacantul Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 an.

Născut la Mangalia, la 5 ianuarie 1991 (31 ani), Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Farul Constanța, club pentru care a și debutat în Liga 1 la 27.09.2008, într-o partidă cu Oțelul Galați, scor 1-1.

În cariera sa a mai evoluat pentru Internaționale Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos sau Kayserispor.

Este dublu campion al României cu Astra Giurgiu (2016) și CFR Cluj (2022), câștigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), declarat fotbalistul român al anului în 2016. Are 23 de selecții și două goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016″, se arată în comunicatul Farului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și