Închide meniul

Cum a reacţionat Ştefan Târnovanu, când a aflat că Horaţiu Moldovan este dorit de Betis. Mesaj pentru rivalul de la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 22:02

Reclamă
Cum a reacţionat Ştefan Târnovanu, când a aflat că Horaţiu Moldovan este dorit de Betis. Mesaj pentru rivalul de la Rapid

Cum a reacţionat Ştefan Târnovanu, când a aflat că Horaţiu Moldovan este dorit de Betis

Ştefan Târnovanu, mesaj pentru Horaţiu Moldovan / Colaj Profimediaimages

Ştefan Târnovanu a avut prima reacţie după ce a aflat că Horaţiu Moldovan este dorit de Betis. Titularul dintre buturile FCSB-ului a avut un mesaj pentru rivalul său de la Rapid. Speră ca transferul să se realizeze şi Moldovan să nu mai iasă dintre buturile grupării din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Betis este în negocieri avansate cu Horaţiu Moldovan, iar mutarea ar urma să se realizeze în următoarele zile. Andaluzii urmează să plătească clauza de reziliere de 800.000 de euro a internaţionalului român.

Ştefan Târnovanu, prima reacţie după ce a aflat că Horaţiu Moldovan este dorit de Betis

Târnovanu l-a felicitat pe Horaţiu Moldovan. Şi el a recunoscut că îşi doreşte să prindă transferul vieţii, dar în Premier League. Ar putea călca astfel pe urmele lui Ionuţ Radu şi Radu Drăguşin.

M-aș bucura pentru Horațiu Moldovan (n.r. să se transfere în străinătate), muncește mult, Betis este echipă de tradiție în Spania, ar fi bine pentru el într-un campionat foarte, foarte bun. Mie poate mi s-ar potrivi campionatul Angliei, dar nu știi niciodată unde poți ajunge. Eu sunt fanul lui Courtois„, a declarat Ştefan Târnovanu pentru gsp.ro.

Goalkeeperul liderului din Liga 1 îi ameninţă postul lui Moldovan de la naţionala României. Visează cu ochii deschişi să fie convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024. Amândoi ar putea fi incluşi în lot şi să se lupte pentru un loc în primul 11.

Reclamă

Urmează EURO, la vară, îmi doresc să fiu acolo. Vara trecută, am fost la turneul final de la Under 21, îmi doresc să fiu și la prima reprezentativă. Depinde de mine. La Euro sper să depășim faza grupelor, să mergem cât mai departe„, a mai spus portarul FCSB-ului.

Portarul dorit în locul lui Horaţiu Moldovan a refuzat oferta Rapidului

Victor Angelescu confirmă lovitura primită pe piaţa transferurilor. Acţionarul minoritar al Rapidului a recunoscut că portarul pe care îl dorea în locul lui Horaţiu Moldovan a refuzat oferta primită de la clubul din Giuleşti.

Silviu Lung Jr era soluţia gândită de şefii Rapidului, în cazul în care Horaţiu Moldovan va semna cu Betis Sevilla. Jurnaliştii de la Fanatik au anunţat în exclusivitate că goalkeeperul lui Poli Iaşi s-a retras de la negocieri şi a refuzat oferta alb-vişiniilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu şi Victor Angelescu au oferit 150.000 de euro pentru a-l cumpăra pe portarul de 150.000 de euro, dar suma nu a fost pe placul moldovenilor. Informaţia a fost confirmată de şefii Rapidului.

Pot să spun că da, că ni l-am dorit. Nu ştiu, mâine avem meci şi vrem să vedem că transferul lui Moldovan chiar se efectuează. În acest moment nu avem nicio hârtie de la niciun club, vom vedea după meci.

Nu avem absolut nimic pe adresa clubului. Ceea ce ştim de la Horaţiu e că este în acele negocieri. E complicat.

Eu ştiu că Horaţiu este în negocieri, mai multe nu pot să vă spun. Avem mai multe piste (n.r. în afară de Silviu Lung Jr). Avem mai multe piste şi portari români, şi portari străini. Dacă se va întâmpla, într-un timp foarte scurt vom avea o variantă„, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Silviu Lung Jr are o cotă de 300.000 de euro şi a apărat poarta lui Poli Iaşi în 11 meciuri din Liga 1. S-a remarcat de fiecare dată şi a atras atenţia lui Cristiano Bergodi.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și