Închide meniul

Victor Angelescu confirmă lovitura primită. Portarul dorit în locul lui Horaţiu Moldovan a refuzat oferta Rapidului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 19:51

Reclamă
Victor Angelescu confirmă lovitura primită. Portarul dorit în locul lui Horaţiu Moldovan a refuzat oferta Rapidului!

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB - Rapid 2-2

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci al Rapidului / Profimediaimages

Victor Angelescu confirmă lovitura primită pe piaţa transferurilor. Acţionarul minoritar al Rapidului a recunoscut că portarul pe care îl dorea în locul lui Horaţiu Moldovan a refuzat oferta primită de la clubul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silviu Lung Jr era soluţia gândită de şefii Rapidului, în cazul în care Horaţiu Moldovan va semna cu Betis Sevilla. Jurnaliştii de la Fanatik au anunţat în exclusivitate că goalkeeperul lui Poli Iaşi s-a retras de la negocieri şi a refuzat oferta alb-vişiniilor.

Victor Angelescu confirmă lovitura primită pe piaţa transferurilor

Dan Şucu şi Victor Angelescu au oferit 150.000 de euro pentru a-l cumpăra pe portarul de 150.000 de euro, dar suma nu a fost pe placul moldovenilor. Informaţia a fost confirmată de şefii Rapidului.

Pot să spun că da, că ni l-am dorit. Nu ştiu, mâine avem meci şi vrem să vedem că transferul lui Moldovan chiar se efectuează. În acest moment nu avem nicio hârtie de la niciun club, vom vedea după meci.

Nu avem absolut nimic pe adresa clubului. Ceea ce ştim de la Horaţiu e că este în acele negocieri. E complicat.

Reclamă

Eu ştiu că Horaţiu este în negocieri, mai multe nu pot să vă spun. Avem mai multe piste (n.r. în afară de Silviu Lung Jr). Avem mai multe piste şi portari români, şi portari străini. Dacă se va întâmpla, într-un timp foarte scurt vom avea o variantă„, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Silviu Lung Jr are o cotă de 300.000 de euro şi a apărat poarta lui Poli Iaşi în 11 meciuri din Liga 1. S-a remarcat de fiecare dată şi a atras atenţia lui Cristiano Bergodi.

Damjan Djokovic, sfat savuros pentru Horaţiu Moldovan

Damjan Djokovic i-a dat un sfat savuros lui Horaţiu Moldovan. Mijlocaşul croat a fost întrebat despre o posibilă plecare a portarului de la Rapid, şi a oferit un răspuns imediat. Acesta îl sfătuieşte pe Moldovan să plece cât mai repede, dacă are o ofertă din Spania, chiar şi fără bagaje.

Reclamă 4 / 0/3

(Ce l-ai sfătui pe Horaţiu Moldovan să facă? Se vorbeşte despre transferul lui la Betis sau Celtic) Nu răspund la zvonuri, până nu pleacă cineva… dacă oricare jucător primeşte o ofertă dintr-o ţară ca şi Spania, de exemplu, îl sfătuiască să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Şi fără bagaje!”, a transmis Damjan Djokovic, la conferinţa de presă.

Şi Cristiano Bergodi a oferit declaraţii despre o posibilă plecare a lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul italian l-a sfătuit pe portarul naţionalei să rămână la Rapid, până la finalul sezonului.

Până când nu semnează cu o altă echipă, cât timp nu e nimic oficial, eu nu ştiu ce pot să spun. Rămâne portarul nostru şi va juca. După vom vedea. Probabil suntem şi în căutarea unui portar, în eventualitatea în care va pleca Horaţiu. Nu e listă de aşteptare, ne-am uitat, am căutat cu scoutingul, cu tot. Vom vedea după, dacă se întâmplă ca Horaţiu să plece.

Moral el stă bine. Nu are niciun fel de problemă. Ştie că probabil are ceva, dar profesional trebuie să arate. E portarul naţionalei României, nu se poate face de râs, să îi scadă concentrarea. Am vorbit cu el, mi-a dat senzaţia că e bine.

Eu l-am sfătuit să rămână aici, i-am zis că îmi doresc să rămână aici. E important pentru el să joace pentru titlu şi pentru naţională. Cunoaşte şi campionatul, în afară nu se ştie niciodată. Eu l-am sfătuit pentru a face un Campionat European important… după poate pleca într-o ţară importantă. Ăsta e sfatul meu”, a transmis şi Cristiano Bergodi.

800.000 de euro este clauza de reziliere pe care o are Horaţiu Moldovan la Rapid. Betis şi Celtic sunt echipele care au rămas în cursă pentru semnătura titularului grupării din Grant.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și