Închide meniul

Cum a reacţionat Toni Petrea, după ce Chindia a remizat dramatic cu Botoşani: „Dacă nu aş avea emoţii, ar trebui să mă apuc de altceva”

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 20:56

Cum a reacţionat Toni Petrea, după ce Chindia a remizat dramatic cu Botoşani: „Dacă nu aş avea emoţii, ar trebui să mă apuc de altceva

Toni Petrea, primele declaraţii după Chindia - Botoşani 2-2

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru Chindia/ Hepta

  • Toni Petrea, primele declaraţii după Chindia – Botoşani
  • Dâmboviţenii au ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1

Toni Petrea a oferit primele declaraţii, după ce Chindia a remizat dramatic cu Botoşani, scor 2-2. Antrenorul a fost nemulţumit de unele decizii luate de centralul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în Liga 1, pe banca dâmboviţenilor. După patru victorii la rând, Chindia a reuşit să-şi păstreze seria invincibilităţii în campionat, graţie golului marcat de Daniel Popa în prelungirile meciului cu Botoşani.

Cum a reacţionat Toni Petrea, după ce Chindia a remizat dramatic cu Botoşani

Toni Petrea a analizat evoluţia echipei sale, şi şi-a lăudat jucătorii pentru efortul depus. Tehnicianul de la Chindia s-a declarat nemulţumit de arbitrajul video, şi susţine că tehnologia ar trebui să ajute mai mult fotbalul.

Reclamă

„O partidă aprig disputată. În repriza a doua am suferit puţin, i-am permis adversarului să ajungă cu multe lovituri libere în preajma careului nostru. E bine că am crezut până la final şi că băieţii au demonstrat că pot în orice condiţii.

Nu vreau să comentez despre arbitraj, în timpul meciului mai protestez. Am luat un cartonaş, întrebaţi-l pe arbitru de ce. Dar nu vreau să comentez.

Reclamă

Bine că băieţii au crezut şi au luptat până la final. Dacă nu aş avea emoţiile meciului, înseamnă că nu aş trăi fenomenul şi că ar trebui să mă apuc de altceva. VAR-ul cred că ar trebui să ajute mai mult în ziua de azi. Dar ajută. Normal că sunt încrezător că echipa poate să se exprime din ce în ce mai bine”, a declarat Toni Petrea, pentru Digi Sport.

Chindia se va duela cu Hermannstadt, în runda viitoar. Graţie remizei cu Botoşani, trupa lui Toni Petrea a acumulat 16 puncte, şi a urcat provizoriu pe locul 13.

Chindia – Botoşani 2-2

Chindia Târgovişte a evitat in extremis înfrângerea în meciul cu Botoşani, terminat cu scorul de 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia a deschis scorul rapid, prin Doru Popadiuc (3), după o greşeală a portarului Eduard Pap, care a degajat în adversar, balonul a făcut o boltă şi a căzut în poartă. FC Botoşani a egalat prin Sebastian Mailat (33 – penalty), după un fault comis în careu de Tiberiu Căpuşă.

Oaspeţii au preluat conducerea pe final, graţie golului înscris de guineeanuil Sekou Camara (79).

Chindia a smuls egalul prin golul lui Daniel Popa (90+4), din pasa muntenegreanului Sergej Grubac, transferat de la FC Botoşani.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB 12:29 Leeds – Blackburn (14:30) şi West Brom – Sunderland (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship 11:54 Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare 11:50 „Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani 11:21 CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia 11:13 Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!” 10:53 Parma – Spezia (17:15) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man şi Mihăilă continuă lupta pentru promovare! Sampdoria – Sudtirol (ora 15:00) 10:23 Max Verstappen nu este considerat de experţi pilotul momentului în Formula 1™! Cine îl depăşeşte pe liderul clasamentului general Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA - Botoșani 1-0
Liga 1 • 5 apr., 20:35
„Atmosferă incredibilă” Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA – Botoșani 1-0
Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo. Elevii lui Bogdan Andone speră la salvare.
Liga 1 • 30 mart., 18:01
Botoșani a câștigat derby-ul Moldovei și pune presiune pe Dinamo! Cum arată clasamentul din playout
Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:17
„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm!” Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani
Liga 1 • 1 mart., 12:44
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă”
Hermannstadt - FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1
Liga 1 • 28 ian., 16:36
Hermannstadt – FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1, în timp ce sibienii se apropie de play-off