Închide meniul

Chindia – Botoşani 2-2. Daniel Popa a dat lovitura în minutul 90+4! Toni Petrea, la cinci meciuri fără înfrângere pe banca dâmboviţenilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 17:50 / Actualizat: 28 octombrie 2022, 20:05

Chindia – Botoşani 2-2. Daniel Popa a dat lovitura în minutul 90+4! Toni Petrea, la cinci meciuri fără înfrângere pe banca dâmboviţenilor

Chindia - Botoşani 2-2

Daniel Popa, în timpul unui meci/ Hepta

Chindia – Botoşani 2-2. Partida care a deschis returul Ligii 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Graţie remizei, trupa lui Toni Petrea a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în Liga 1, de la venirea lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia a revenit pe final de joc. Daniel Popa a egalat in extremis pentru dâmboviţeni, în ultimele minute de joc.

Chindia – Botoşani 2-2

Scorul a fost deschis repede în meci, de către gazde. Doru Popadiuc a marcat un gol uluitor, după o fază de cascadorii râsului. Portarul Eduard Pap a respins mingea în mijlocaşul lui Toni Petrea, iar balonul a ricoşat direct în poarta moldovenilor.

Ulterior, Sebastian Mailat a reuşit să egaleze, în minutul 33. Mijlocaşul a transformat un penalty comis de Căpuşă. Moldovenii au preluat conducerea, după reuşita lui Camara din minutul 79.

Pe final de joc, Daniel Popa a reuşit să obţină un egal, marcând în minutul 90+3.

Reclamă

Final! Chindia – Botoşani 2-2! Dâmboviţenii au ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere. Daniel Popa a smuls in extremis un punct pentru Toni Petrea.

Min. 90+3: GOL! Chindia – Botoşani 2-2! Daniel Popa a dat lovitura pe final de joc.

Min. 79. Gol! Chindia – Botoşani 1-2! Moldovenii au reuşit să revină, după golul marcat de Camara!

Reclamă 4 / 0/3

Min.33: GOL! Chindia – Botoşani 1-1! Trupa lui Mihai Teja a reuşit să egaleze, după un penalty executat de Sebastian Mailat.

Min. 3: GOL! Chindia – Botoşani 1-0! Doru Popadiuc a deschis scoruL, cu un gol uluitor. Eduard Pap, portarul oaspeţilor, a încercat să degajeze balonul, însă a şutat în mijlocaşul lui Toni Petrea. Mingea a ricoşat din Popadiuc direct în poarta moldovenilor.

Min. 1: Începe meciul dintre Chindia şi Botoşani!

Echipele de start:

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Vorobjovas, Akhmatov – A. Șerban, Popadiuc, Neguț (cpt.) – D. Popa
Rezerve: D. Moldovan – Ad. Ioniță, Cherchez, Atanase, Boldor, Grubac, Passaglia, Mihaiu, Chamed
Antrenor: Anton Petrea

FC Botoșani: Pap – Sno, Sadiku, Boli, Țigănașu (cpt.) – Zabou, Perianu, Ivanov – Mateus, Camara, Mailat
Rezerve: Ureche – Dragu, Șeroni, Patache, E. David, M. Roman, Pinson, Sylla, Shahaf
Antrenor: Mihai Teja

Chindia este neînvinsă în Liga 1, de la numirea lui Toni Petrea pe banca tehnică. Dâmboviţenii au înregistrat patru victorii consecutive în campionat, în ultima rundă învingând-o clar pe Voluntari, cu scorul de 3-0.

Reclamă

De cealaltă parte, Botoşani este şi ea neînvinsă de patru etape. În ultima rundă, moldovenii au remizat pe terenul celor de la Mioveni, scor 0-0.

În meciul din tur, Botoşani s-a impus, după un meci spectaculos. Moldovenii au câştigat cu 3-2, după „dubla” reuşită de Mailat, şi golul lui Florescu.

Toni Petrea i-a pus gând rău chiar și FCSB-ului, după a 4-a victorie consecutivă în Liga 1

Toni Petrea i-a pus gând rău chiar și FCSB-ului, după a 4-a victorie consecutivă în Liga 1. Fostul antrenor de la FCSB face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o și pe FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 15-a. Petrea are mare încredere în jucătorii săi și spune că „pot bate pe oricine”.

Petrea face minuni la Chindia. Antrenorul de 47 de ani a reinventat echipa din Târgoviște și a bifat cea de-a 4-a victorie la rând, în campionat.

Chindia a acumulat 15 puncte și s-a apropiat la cinci lungimi de vicecampioana României, după 14 meciuri disputate.

„E important pentru noi că am legat câteva victorii, ne-am ridicat în clasament. Țin să felicit băieții pentru atitudine, joc și rezultat. Țin să le mulțumesc și suporterilor, care au venit în număr mare. Știam ce adversar întâlnim, care stă foarte bine defensiv. Am încercat să jucăm mai repede, să-i surprindem și să fim atenți pe faza de apărare.

Nemulțumirea mea e că am avut prea multe cornere împotriva noastră, le-am dat prea ușor. O fază fixă poate decide un joc. Sper ca pe viitor să evităm astfel de momente. Chiar și la golul trei, (n.r. Popadiuc) deja nu mai era în spatele vârfului, îl pusesem mijlocaș central. A recuperat mingea, a văzut acel culoar și a avut o execuție foarte interesantă, neașteptată. Mă bucur pentru el că trece printr-un moment bun. Sper să o țină tot așa și să ajute echipa.

Văzusem faultul, mi s-a părut ciudat că nu s-a fluierat. S-a ajuns la acea minge, normal că nu eram mulțumit. Nu eram convins că fusese fault în atac, dar așa am văzut de pe margine. Dacă se dădea penalty și se marca, poate altul era rezultatul. E bine că am avut VAR și s-a intervenit când a trebuit.

Nu vreau să mă gândesc ce va fi peste nu știu câte etape, mă gândesc doar la următorul meci, asta le spun și băieților. Luăm pas cu pas, meciul următor trebuie să-l tratăm la fel de serios și să încercăm să scoatem maximum”, a spus Toni Petrea, pentru Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și