Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cum a renunţat Marian Aliuţă la un milion de dolari pentru a juca la Steaua: „Piticule, rămâi aici!”. Discuţie fabuloasă cu Rinat Ahmetov şi Giovanni Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2022, 11:12

Cum a renunţat Marian Aliuţă la un milion de dolari pentru a juca la Steaua: „Piticule, rămâi aici!. Discuţie fabuloasă cu Rinat Ahmetov şi Giovanni Becali

Cum a renunţat Marian Aliuţă la un milion de dolari pentru a juca la Steaua. Dezvăluiri la AS.ro LIVE

Marian Aliuţă şi Cătălin Oprişan / AS.ro LIVE

Marian Aliuţă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE şi a venit cu dezvăluiri de senzaţie. A explicat cum a ajuns să refuze un milion de dolari pentru a juca la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaş al naţionalei României şi-a început cariera în tricoul roş-albastru, iar în anul 2000 a ajuns la Şahtior Doneţk. Doi ani mai târziu a semnat cu Steaua şi a refuzat o ofertă uriaşă de la Rinat Ahmetov.

Cum a renunţat Marian Aliuţă la un milion de dolari pentru a juca la Steaua

Patronul ucrainenilor şi-a dorit cu orice preţ ca Aliuţă să rămână la Şahtior şi a refuzat să creadă că era deja parafată înţelegerea cu roş-albaştrii. Marian Aliuţă a renunţat la un milion de dolari pentru a semna cu Steaua.

Eu nu ascultat. Am fost la Şahtior, am luat campionatul… au fost jucători cu mine, Florea, Daniel Chiriţă… ei îmi spuneau nu veni la Steaua. Eu le-am spus: ‘Nu, că e visul meu să ajung la Steaua!’. Pentru că acolo am crescut şi îmi doream să joc acolo. Aveam un milion la semnătură şi am venit pe 200.000 (n.r. de dolari). Am pus în balanţă că vreau să ajung la Steaua.

Daniel Chiriţă şi Florea îmi spuneau exact aşa, ţin minte şi acum: ‘Piticule, rămâi aici că te iubesc ăştia, nu o să mai vezi banii ăştia niciodată. Eşti iubit aici!’. Deci stăteam cu Ahmetov şi îmi spunea: ‘Câţi bani vrei?’. Îmi era teamă să nu facă ceva. I-am spus că nu se poate, că am semnat cu steaua. A răspuns: ‘Mă minţi, nu mai juca cu mine teatru. Spune-mi ce bani vrei!’. Îmi dăduse maşină cadou. n-am ştiut să gestionez„, a declarat Marian Aliuţă la AS.ro LIVE.

Reclamă

Aliuţă a dezvăluit şi modul surprinzător în care ajunsese la Şahtior, după o ofertă care l-a şocat chiar şi pe Giovanni Becali.

Marian Aliuţă: „La Şahtior aveam prime de 50.000 – 100.000 de dolari”

Îl aveam impresar pe Giovanni Becali şi când i-am spus că eram la Şeriff Tiraspol şi că vrea să mă ia Şahtior… nici eu nu ştiam, nici Giovanni. I-am spus: ‘Îmi dau 200.000 la semnătură şi 10.000 pe lună în primul sezon’. Zice: ‘Nu cred, dar dacă e aşa vezi şi tu! Are Contra 300.000 – 400.000 la Alaves’. Când a văzut că i-au intrat şi lui banii şi s-a făcut transferul… aveam prime de 50.000 – 100.000„, a mai spus Aliuţă.

Marian Aliuţă a câştigat trei trofee în carieră: un titlu cu Steaua şi două Cupe cu Şahtior. Chindia (1996), Gloria (1997), Farul (1997 – 1998), Sheriff Tiraspol (1998 – 1999), Șahtior Donetk (2000 – 2002) şi Steaua (2002 – 2004) sunt doar câteva dintre echipele pentru care a jucat acesta. A mai evoluat la Rapid, dar şi în China sau Azerbaidjan.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

44 de ani are acum Marian Aliuţă, cel care are 5 selecţii în naţionala României.

Recomandări
  • Marian Aliuţă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și