Închide meniul

Cum a transformat-o Gică Hagi pe Farul într-o „sperietoare” pentru FCSB și CFR Cluj: „Nu există un club în lume care să facă asta!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2022, 17:16

Reclamă
Cum a transformat-o Gică Hagi pe Farul într-o „sperietoare pentru FCSB și CFR Cluj: „Nu există un club în lume care să facă asta!

Gică Hagi, Farul

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Gică Hagi a dezvăluit că academia de juniori a celor de la Farul e cheia prin care constănțenii au devenit una dintre echipele de temut din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul are un parcus aproape perfect în actuala stagiune a Ligii 1, fiind lider al clasamentului, la opt puncte în fața Rapidului, echipa de pe locul secund. Gică e convins că rezultatele se datorează și puștilor pe care i-a promovat din academie.

Gică Hagi, despre academia de juniori de la Farul

„Investim mult acolo. Aproape 30% din buget. E o sumă foarte importantă. Nu cred că există un club din lume care să bage atâția bani la copii și juniori, din lume, pentru că știu ce să bagă. Suntem în echipele care formează jucători, care au dat cei mai mulți jucători.

Avem pe piață, cei mai mulți jucători. Noi am produs cei mai mulți jucători. Avem la toate echipele jucători. Și la națională o să avem foarte mulți jucători. Eu nu laud pe nimeni, eu vorbesc de fapte, doar de cei care dau randament. La antrenament nu am cum să stau să-i laud. Jucătorul trebuie să fie conectat. Jucătorul care se antrenează bine, joacă foarte bine fotbal„, a spus Gică Hagi, într-o conferință de presă.

Adrian Mazilu, noua „perlă” a lui Gică Hagi

Adrian Mazilu este noua „perlă” a lui Gică Hagi. Atacantul în vârstă de 17 ani a înscris în meciul Rapid – Farul, scor 0-2, din Cupa României. A fost primul său gol la echipa de seniori a constănţenilor.

Reclamă
Reclamă 4

Mazilu a marcat cu o execuţie superbă, în minutul 90+7. „Regele” l-a remarcat pe puştiul de la care are aşteptări uriaşe. „O să-l ajutăm să ajungă mare”, a asigurat Hagi.

Emoţiile există, dar e fotbalist. Ştie fotbal şi a arătat că ştie fotbal. Are golul, ştie fotbal! E un atacant central, lateral, foarte foarte bun. Acum să rămână cu picioarele pe pământ. E constănţean, e de-al nostru, aşa că o să-l ajutăm să ajungă mare!„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Farul nu are licență pentru Cupele Europene

Dobrogenii sunt încă interzişi în Europa de Administraţia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, după fuziunea dintre Viitorul și Farul. Farul a fost suspendată anul trecut pentru trei sezoane.

Reclamă

Dacă în stagiunea precedentă, echipa lui Hagi nu a fost aproape de Europa, lucrurile stau altfel în acest sezon. Farul speră la titlu, dar nu ar putea ajunge în Champions League.

Dacă nici TAS nu o va ajuta pe Farul, atunci aceasta nu va avea drept de a juca în cupele europene în stagiunile 2023-2024 şi 2024-2025. Dacă va lua titlul în această situaţie, lupta pentru locul 2 al Ligii 1 va căpăta alte conotaţii.

Rapid, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi FCSB sunt echipele care au şansele cele mai mari la locul 2, în cazul în care Hagi va deveni pentru a a doua oară campion al României. Dintre ele, CFR e echipa care ar putea avea un parcurs cât mai lung, fiind cap de serie în primele trei tururi preliminare.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și