Închide meniul

Cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape! FCSB este lider, Dinamo a ajuns pe ultimul loc

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 23:27

Cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape! FCSB este lider, Dinamo a ajuns pe ultimul loc

Cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape

Ovidiu Burcă, în timpul meciului Dinamo - Sepsi / Hepta

Se ştie cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape. Totul s-a definitivat după meciul Dinamo – Sepsi, scor 0-3, de pe stadionul Arcul de Triumf. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au pierdut şi rămân în căutarea primului punct după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut un program de coşmar în startul acestui sezon şi a întâlnit numai echipe care au jucat în play-off-ul ediţiei trecute a Ligii 1. „Câinii” au deschis balul cu Universitatea Craiova şi au cedat cu 0-2. După, au pierdut şi Eternul Derby, cu FCSB, scor 1-2.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape

Alb-roşiii nu au reuşit să smulgă vreun punct nici cu Sepsi. Au cedat la scor de neprezentare, după golurile primite de la Pavol Safranko (minutul 41), Alimi (minutul 83) şi Aganovic (minutul 90+6). Dinamo a ajuns astfel pe ultimul loc. Este despărţită doar prin golaveraj de Craiova lui Mititelu. Dinamo a marcat un gol şi a încasat 7!

Marea rivală a grupării din Ştefan cel Mare trece printr-un moment diametral opus. FCSB este singura echipă care are maximum de puncte. Roş-abaştrii au câştigat confruntările cu FC U Craiova 1948 (3-1), Dinamo (2-1) şi Oţelul Galaţi (2-0).

Pentru FCSB urmează chiar confruntarea cu principala urmăritoare, CFR Cluj. Meciul se va juca pe stadionul din Ghencea duminică, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Cum arată clasamentul actualizat:

1. FCSB – 9 puncte
2. CFR Cluj – 7 puncte
3. Sepsi – 7 puncte
4. Farul – 6 puncte
5. Hermannstadt – 6 puncte
6. FC Voluntari – 6 puncte
7. Rapid – 5 puncte
8. Universitatea Craiova – 5 puncte
9. U Cluj – 4 puncte
10. Poli Iaşi – 3 puncte
11. FC Botoşani – 2 puncte
12. Petrolul – 2 puncte
13. Oţelul – 2 puncte
14. UTA – 1 punct
15. FC U Craiova 1948 – 0 puncte
16. Dinamo – 0 puncte

Rapid şi Universitatea Craiova au ajuns în afara locurilor de play-off, chiar dacă nu au suferit nicio înfrângere stagională. Pentru giuleşteni urmează duelul cu FC Voluntari, iar echipa lui Laurenţiu Reghecampf primeşte vizita lui Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

În etapa a 4-a a Ligii 1, Dinamo are deplasare pe terenul lui U Cluj. În următorul meci de acasă îşi va încerca forţele cu FC Botoşani.

Gigi Becali, anunţ triumfător: „Să ne aduceţi echipe să jucăm!”

Gigi Becali a făcut un anunţ triumfător după victoria celor de la FCSB în deplasarea de la Galaţi. Patronul de la FCSB e convins că echipa sa nu va avea rival în acest sezon.

Becali a fost extrem de mulţumit de jocul echipei din deplasarea de la Galaţi. FCSB este singura echipă din campionat cu punctaj maxim. Becali a convins că echipa sa va defila în acest sezon.

Sunt mulţumit pentru că îmi era teamă că nu le puteam marca gol. E o echipă foarte arţăgoasă. După ce am marcat gol, nu am mai avut nicio emoţie. Mi-au plăcut. Este jocul pe care l-am visat întotdeauna. Rapiditate, din prima. Pac-pac-pac. Asta au jucat. Chiar dacă mai greşeşti şi o dai la adversari. Să nu o pierzi când driblezi. E prea mare viteză, e ca la rachetă. Calitatea lui Chiricheş s-a văzut şi când pasează. Da, e lider.

Anul ăsta e gata. Nu mai are cum să ne atingă nimeni. Anul acesta trebuie să ne aduceţi echipe să jucăm că nu mai avem cu cine să jucăm. Avem prea mare valoare. O să vedem cu CFR-ul, e mai puternică decât anul trecut„, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și