Închide meniul

Gigi Becali, anunţ triumfător: „Jocul e rapid ca o rachetă! Nu ne mai atinge nimeni! Să ne aduceţi echipe să jucăm!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 12:15

Reclamă
Gigi Becali, anunţ triumfător: „Jocul e rapid ca o rachetă! Nu ne mai atinge nimeni! Să ne aduceţi echipe să jucăm!

Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ triumfător după victoria celor de la FCSB în deplasarea de la Galaţi. Patronul de la FCSB e convins că echipa sa nu va avea rival în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost extrem de mulţumit de jocul echipei din deplasarea de la Galaţi. FCSB este singura echipă din campionat cu punctaj maxim. Becali a convins că echipa sa va defila în acest sezon.

Gigi Becali, anunţ triumfător după Otelul – FCSB 1-3

Sunt mulţumit pentru că îmi era teamă că nu le puteam marca gol. E o echipă foarte arţăgoasă. După ce am marcat gol, nu am mai avut nicio emoţie. Mi-au plăcut. Este jocul pe care l-am visat întotdeauna. Rapiditate, din prima. Pac-pac-pac. Asta au jucat. Chiar dacă mai greşeşti şi o dai la adversari. Să nu o pierzi când driblezi. E prea mare viteză, e ca la rachetă. Calitatea lui Chiricheş s-a văzut şi când pasează. Da, e lider.

Anul ăsta e gata. Nu mai are cum să ne atingă nimeni. Anul acesta trebuie să ne aduceţi echipe să jucăm că nu mai avem cu cine să jucăm. Avem prea mare valoare. O să vedem cu CFR-ul, e mai puternică decât anul trecut„, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Andrea Compagno, după ce FCSB a tremurat pentru victoria de la Galaţi

Andrea Compagno a vorbit, după ce FCSB a tremurat pe finalul meciului pentru victoria cu Oţelul, 2-0. După penalty-ul ratat de Florinel Coman, gălăţenii au lovit de două ori bara, înainte ca atacantul italian să închidă tabela.

Reclamă

Chiar şi în meciul tur din preliminariile Conference League, 1-0 cu CSKA 1948 Sofia, roş-albaştrii au avut emoţii pe final, când bulgarii au avut singurele lor şanse de a marca.

„Cred că suntem pe drumul bun. E o victorie foarte importantă, pe un teren unde le va fi greu multor echipe. Suntem foarte fericiți. Știam că va fi un meci tare. Multe echipe vor pierde puncte aici.

Nu avem probleme fizice. Am muncit foarte bine în cantonament. Nu e o problemă de relaxare, poate ne retragem puțin. Dar aici ține de antrenor, nu e treaba mea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu muncesc ca să joc din primul minut, dar și dacă joc 10-20 de minute încerc să dau totul. Eu nu știu nimic. Mă gândesc la antrenamente, la fiecare meci. Dacă cineva îmi zice ceva, vorbim. Dar eu mă gândesc doar la Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Compagno, la finalul meciului.

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB

De asemenea, şi Florin Răducioiu îi avertizează pe cei de la FCSB. Acesta susţine că ofensiva ar trebui să rezolve mai repede meciurile, pentru a nu mai avea emoţii pe final, aşa cum s-a întâmplat în meciul de la Sofia, sau la cel de la Galaţi.

„Din nou se repetă situația din meciurile cu CSKA și cu Dinamo. Se continuă cu acest șablon. FCSB încă nu are capacitatea de a închide, de a termina meciul. Are ocazii, dar jucătorii trebuie să fie mai eficienți. Trebuie să termine meciurile. Altfel, riscă. Adversarul poate să-ți dea un gol din lovitură liberă, din corner.

Fotbalul nu te iartă. FCSB a demonstrat din nou că are jucători de valoare. A câștigat cu mici emoții. Dar e favorită la titlu. Din nou nu ia gol. Din punct de vedere defensiv nu a riscat nimic. Dar trebuie să fie mai eficientă și concentrată în fața porții. Așa va câștiga mai ușor.

FCSB a demonstrat că e o echipă de mare nivel, a demonstrat că are personalitate și că știe să câștige. A demonstrat și că are pe bancă jucători care pot schimba soarta meciului, așa cum a și fost cu Andrea Compagno”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:05
LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular pe Santiago Bernabeu! Ocazie uriaşă ratată de român
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul Vezi toate știrile
Citește și