Închide meniul

Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular! Luptă nebună între FCSB, CFR Cluj şi Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2023, 23:17

Reclamă
Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular! Luptă nebună între FCSB, CFR Cluj şi Rapid

Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular

Colaj Hepta

Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular. FCSB a rămas lider în Liga 1, după ce CFR Cluj a pierdut în deplasarea de la Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB putea pierde primul loc în Liga 1, după ce a pierdut derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid, scor 1-2. Echipa lui Charalambous putea să piardă primul loc, în cazul în care CFR Cluj nu pierdea în deplasarea de la Hermannstadt.

Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular

Golul lui Neguţ a păstrat-o pe FCSB pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Echipa lui Charalambous şi-a păstrat punctul avans în faţa celor de la CFR Cluj. Marea câştigătoare a ultimei etape a turului din sezonul regular este Rapid. Echipa lui Bergodi a câştigat derby-ul cu FCSB şi s-a apropiat la doar două puncte de primul loc.

După victoria cu CFR Cluj, Hermannstadt a terminat turul sezonului regular pe locul 4, înaintea Universităţii Craiova. Pe ultimul loc care asigură prezenţa în playoff se află Petrolul,. în timp ce campioana Farul este prima sub linie.

FC Botoşani este singura echipă care nu a câştigat în primele 15 etape, în timp ce Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 10 puncte.

Reclamă

Clasamentul Ligii 1 după primele 15 etape

Gigi Becali e convins că Rapid a intrat în lupta la titlu

Gigi Becali a recunoscut că Rapid a intrat în lupta la titlu, după victoria din derby. Până la meci, patronul de la FCSB o excludea pe echipa lui Bergodi din bătălia pentru supremaţie în Liga 1.

”Rapid a intrat în luptă la titlu, normal. Când e la două puncte, e în luptă. Una e să fii în luptă, alta e să câştigi lupta. Nu, n-am eu d-astea. Nu m-a bătut Şucu pe mine. Pe mine m-au bătut Tavi Popescu, Rotariu, Ovidiu Popescu. Eu n-am ambiţii cu o persoană. Înainte mai era. Eram mai tânăr, mai făceam ce mai făceam.

Reclamă 4 / 0/3

Acum nu mai ambiţii cu o persoană. Acum am ambiţii să câştig bani şi să nu intru în faliment. Acum e de faliment. Ce faci, dai 50 de milioane de euro la fotbal? Eşti nebun. Acum, sunt 15 milioane de euro băgate!”, a spus Gigi Becali.

Si rapidiştii au anunţat că au intrat în lupta la titlu prin vocea lui Victor Angelescu. „Obiectivul nostru este 1-3, cred că suntem bine de tot în obiectiv şi rămâne acelaşi obiectiv. E clar că ne vom bate pentru titlu până la final. E clar că ne batem şi cu FCSB şi cu CFR Cluj. În momentul de faţă da (n.r. luptă în trei), am văzut că acum primele 3 s-au distanţat. Dar eu cred că şi Craiova, la ce lot are, sigur se va bate până la final. Să nu uităm că se înjumătăţesc punctele. Cred că măcar Craiova, dacă nu şi alte echipe„, a declarat Victor Angelescu, după derby-ul de pe Arena Naţională.

Şi cei de la CFR Cluj sunt convinşi că lupta se va da până în ultima etapă cu FCSB şi Rapid.

Campionatul este lung. Încă mai sunt partide importante de jucat. Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, era un examen important în care nu trebuia să greşim, dar am făcut-o„, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Cred că această echipă are timp să demonstreze. Sunt sigur că vom ajunge pe primul loc, am încredere în această echipă. Sunt încrezător că vom câştiga titlul. Un meci poate schimba totul, suntem acolo sus.

Bineînţeles că nu sunt mulţumit pe locul 2. Nu neapărat că suntem dezamăgiţi acum, dar ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le putem îmbunătăţi. Vorbim unii cu alţii şi ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Cred că totul va fi bine„, a spus şi Muhar

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei Vezi toate știrile
Citește și