Închide meniul

Cum arată clasamentul Ligii 1 şi programul ultimelor 3 etape din sezonul regular. Calculele înaintea bătăliilor decisive

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 23:41

Reclamă
Cum arată clasamentul Ligii 1 şi programul ultimelor 3 etape din sezonul regular. Calculele înaintea bătăliilor decisive

Cum arată clasamentul Ligii 1 şi programul ultimelor 3 etape din sezonul regular

Colaj Profimedia

Cum arată clasamentul Ligii 1 cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular. A fost etapă perfectă pentru FCSB, care a profitat la maximum de înfrângerea celor de la Rapid cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distanţat la 10 puncte de principalele contracandidate în lupta la titlu. Echipa lui Elias Charalambous are 58 de puncte, în timp ce Rapid şi CFR Cluj au 48 de puncte. Cu victoria în faţa celor de la Voluntari, Universitatea Craiova a ajuns pe locul al 4-lea, cu 42 de puncte.

Cum arată clasamentul Ligii 1 cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular

Lupta pentru ultimul loc din playoff se anunţă a fi una extrem de dură. De la Hermannstadt, care se află pe locul 6, până la Sepsi, ocupanta locului 10, sunt doar 3 puncte. Totul se va juca în ultimele 3 etape din sezonul regular. Cu victoria obţinută în faţa Rapidului, Poli Iaşi s-a distanţat la 8 puncte de Dinamo, care se află pe primul loc retrogradabil direct.

1. FCSB – 58 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 48 de puncte
4. Universitatea Craiova – 42 de puncte
5. Farul – 41 de puncte
6. Hermannastatd – 37 de puncte
7. UTA – 37 de puncte
8. Petrolul – 35 de puncte
9. Universitatea Cluj – 35 de puncte
10. Sepsi – 34 de puncte
11. Oţelul – 32 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. Poli Iaşi – 30 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Programul ultimelor 3 etape din sezonul regular

Ultimele 3 etape din sezonul regular al Ligii 1 se anunţă de foc. Se pot modifica lucrurile atât la lupta la titlu, la lupta pentru ultimul loc din playoff, dar şi în cea pentru evitarea retrogradarii. Cele mai tari meciuri ale finalului de sezon sunt Universitatea Craiova – Rapid, Farul – CFR Cluj şi, în ultima etapă a sezonului regular va fi derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

Reclamă

Etapa a 28-a

FC U Craiova – Poli Iaşi
Dinamo – Hermannstadt
Oţelul Galaţi – CFR Cluj
Universitatea Cluj – Farul
Rapid – UTA
FC Botoşani – Sepsi
Petrolul Ploieşti – Universitatea Craiova
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 29-a

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iaşi – Dinamo
UTA – FC U Craiova
Hermannstadt – Oţelul Galaţi
Farul – CFR Cluj
Universitatea Cluj – FC Botoşani
FCSB – Petrolul
Sepsi – FC Voluntari
Universitatea Craiova – Rapid

Etapa a 30-a

CFR Cluj – Hermannstadt
Oţelul – Poli Iaşi
Dinamo – UTA
FC U Craiova – Universitatea Craiova
Rapid – FCSB
Petrolul – Sepsi
FC Voluntari – Universitatea Cluj
FC Botoşani – Farul

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon. Patronul roș-albaștrilor a vorbit după succesul echipei sale de duminică seară. FCSB a învins-o pe FC Botoșani cu 3-2 pe Arena Națională și se află la 10 puncte de CFR Cluj și Rapid.

Patronul liderului din Liga 1 este convins că echipa sa nu are cum să mai piardă titlul în acest sezon, fiind de părere că diferența de valoare dintre FCSB și contracandidatele la titlu este prea mare.

„Emoții nu mai sunt. Și dacă pierdeam, tot aveam 7 puncte avans. Când ai atâtea puncte, stai frumos și te uiți la meci. Oricum, am avut şi bară, a fost ocazia lui Băluţă. Când vezi diferenţa de joc între tine şi celelalte echipe… Pentru că o vezi.

Tot Botoşani a bătut CFR-ul. Cu ceilalți pasează, joacă, cu noi nu au avut ocazii, nu au legat trei pase. E diferenţa mare. Cand ai și avantaj, şi valoare, nu iți mai e teamă de nimic”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și