Închide meniul

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon: „Emoții nu mai sunt. Când ai valoare, nu îți mai e teamă de nimic”

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 11:10

Reclamă
Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon: „Emoții nu mai sunt. Când ai valoare, nu îți mai e teamă de nimic

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Stoica şi Pintilii

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon. Patronul roș-albaștrilor a vorbit după succesul echipei sale de duminică seară. FCSB a învins-o pe FC Botoșani cu 3-2 pe Arena Națională și se află la 10 puncte de CFR Cluj și Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul liderului din Liga 1 este convins că echipa sa nu are cum să mai piardă titlul în acest sezon, fiind de părere că diferența de valoare dintre FCSB și contracandidatele la titlu este prea mare.

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon

„Emoții nu mai sunt. Și dacă pierdeam, tot aveam 7 puncte avans. Când ai atâtea puncte, stai frumos și te uiți la meci. Oricum, am avut şi bară, a fost ocazia lui Băluţă. Când vezi diferenţa de joc între tine şi celelalte echipe… Pentru că o vezi.

Tot Botoşani a bătut CFR-ul. Cu ceilalți pasează, joacă, cu noi nu au avut ocazii, nu au legat trei pase. E diferenţa mare. Cand ai și avantaj, şi valoare, nu iți mai e teamă de nimic”, a declarat Gigi Becali, la palat.

FCSB are 58 de puncte, fiind urmată în clasamentul din Liga 1 de CFR Cluj și Rapid, ambele cu câte 58 de puncte. Etapa viitoare, echipa lui Elias Charalambous va juca pe terenul lui FC Voluntari. CFR Cluj va merge etapa viitoare pe terenul lui Oțelul Galați, în timp ce Rapid va primi vizita celor de la UTA.

Reclamă

FCSB – FC Botoșani 3-2

Victorie cu nervi pentru echipa lui Elias Charalambous. Nana Antwi şi Darius Olaru au fost eliminaţi. Florinel Coman a fost eroul echipei lui Charalambous. Coman a reuşit o dublă.

FCSB a câştigat şi s-a distanţat la 10 puncte de Rapid şi de CFR Cluj. Echipa lui Charalambous are 58 de puncte, în timp ce Rapid şi CFR Cluj, principalele contracandidate, au 48 de puncte.

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48.

Reclamă 4 / 0/3

Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și