Închide meniul

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Liga 1 înainte de CFR Cluj – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2023, 13:59

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Liga 1 înainte de CFR Cluj – FCSB

Cum arată gazonul înainte de CFR Cluj - FCSB

CFR Cluj - FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • CFR Cluj – FCSB, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Cum arată cotele pentru câştigarea titlului

Cum arată cotele la pariuri pentru câştigarea titlului în Liga 1, înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 24-a a campionatului României. Echipa antrenată de Dan Petrescu este mare favorită!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj are 50 de puncte, cu 9 mai mult decât FCSB. Chiar dacă punctele vor fi înjumătăţite la finalul sezonului regulat, bookmakerii consideră că gruparea din Gruia are şanse minime să mai fie ajunsă.

Cum arată cotele pentru câştigarea titlului în Liga 1 înainte de CFR Cluj – FCSB

Campioana ultimelor cinci sezoane are victorii pe linie în 2023. A învins-o la scor de neprezentare pe Farul şi i-a „suflat” primul loc. Etapa trecută a câştigat la limită şi în deplasarea cu FC Voluntari. Paz a fost autorul unui autogol, în minutul 69.

Reclamă

CFR Cluj are cu două puncte mai mult decât Farul şi are cota 1.40 că va deveni campioană la finalul play-off-ului. Echipa lui Gică Hagi are cota 7.00 la titlu. A treia favorită este FCSB, care are cota 12.00, în timp ce Rapid are cota 15.00. Universitatea Craiova este văzută cu şansa a 5-a şi are cota 20.00. Echipa aflată pe ultimul loc de play-off, Sepsi, are cota 300.

Situaţia se poate schimba în cazul în care FCSB reuşeşte să se impună în Gruia, duminică, de la ora 21:00. Derby-ul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Ovidiu Popescu şi-a anunţat revenirea pe teren

Ovidiu Popescu şi-a anunţat revenirea pe teren chiar înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani s-a refăcut după accidentarea horror suferită în luna august.

Ovidiu Popescu s-a „rupt” în startul sezonului, în deplasarea cu CS Mioveni. „Lampard de România” a căzut pe teren la faza în care Ionuţ Balaur a deschis scorul. În urma unui RMN, s-a descoperit că are ruptură de ligamente şi a fost operat în Italia, la renumitul doctor Paulo Mariani.

După o lungă recuperare, Ovidiu Popescu şi-a anunţat fanii de pe contul de Instagram că e gata să joace din nou. A avut nevoie de mai bine de 6 luni de pauză. „Ovidiu Popescu revine pe teren”, a fost mesajul apărut pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un coşmar cu repetiţie pentru jucătorul roş-albaştrilor. Popescu a mai suferit o accidentare similară în urmă cu trei sezoane, iar atunci a „stat pe bară” timp de 9 luni.

Dan Petrescu exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. Antrenorul campionilor en-titre s-a declarat foarte mulțumit de jocul echipei sale. A vorbit şi despre următorul duel, cu FCS.

Da, a fost un meci greu, nu mă așteptam să nu avem multe ocazii. La Farul dacă dai un gol, apoi ai multe spații. Azi nu am avut spații deloc. Au jucat foarte bine 5-4-1, au fost agresivi, compacți, nu găseam spații. Am schimbat la pauză sistemul în 4-4-2 ca să aducem mai multe centrări, dar apărarea lor a jucat foarte bine.

I-am zis lui Deac să bată el toate cornerele după ce a intrat și iată că a bătut excelent și am marcat. FC Voluntari e un adversar foarte bun, incomod, puține echipe pot câștiga aici, asta-i clar, iar antrenorul lor a ales o formulă excelentă. A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut vreodată.

Îi felicit pe băieți, 2 victorii din 2, au fost fantastici. Krasniqi nu a jucat la fel de bine azi, dar sunt sigur că toți care au venit ne vor ajuta. Va mai veni cel mult un jucător, dar atât. E bine că ne-am întors pe primul loc. Farul a pus presiune pe noi. Urmează un meci foarte greu, foarte important. Toate meciurile au fost dificile cu FCSB, va fi strâns, micile detalii vor conta, va fi un meci care merită văzut”, a declarat Dan Petrescu după victoria cu FC Voluntari.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”