Închide meniul

Cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Farul. Surprizele pregătite de Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 19:53

Reclamă
Cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Farul. Surprizele pregătite de Gigi Becali

Cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Farul

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Iată cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Farul Constanța. Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a ales ca rezervele să joace în partida cu echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Faul Constanța va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Partida contează pentru etapa a 5-a din acest sezon de Liga 1 și are loc pe stadionul „Steaua”.

Cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu Farul

Gigi Becali a ales să menajeze titularii obișnuiți pentru returul cu Sparta Praga, care va avea loc săptămâna viitoare. Doar Târnovanu și Dawa sunt oamenii din echipa obișnuită pe care se bazează campioana, pentru duelul cu Gică Hagi.

Astfel, în primul 11 al campioanei și-au făcut loc jucători care nu sunt trimiși, în mod obișnuit, în teren încă din primul minut.

Poate cea mai mare surpriză din echipa de start gândită de Gigi Becali este Ionuț Panțîru. În acest an, fundașul a jucat doar 109 minute pentru FCSB, dintre care 45 în partida retur cu Virtus, câștigată de roș-albaștrii cu scorul de 4-0.

Reclamă
Reclamă 4

Pe banca de rezervă însă se regăsesc nume importante din lotul campioanei. Printre jucătorii care pot intra pe parcurs se află Crețu, Șut, Miculescu, Lixandru, Băluță, Olaru și Ngezana.

Iată cum arată echipa de start gândită de Gigi Becali, dar și jucătorii care se află pe banca de rezerve:

Veste uriașă pentru FCSB, înainte de returul cu Sparta Praga!

UEFA a anunțat-o pe FCSB că Joyskim Dawa va avea drept de joc și la retur, chiar dacă a încasat 3 cartonașe galbene în preliminarii.

Reclamă

Conform regulamentului UEFA, care a fost citat de pagina de Facebook „Sergi Lopez”, înainte de faza ligii, după trecerea a două tururi preliminare, jucătorii și oficialii care au fost avertizați vor primi o reducere a avertismentelor, de un cartonaș galben.

Joyskim Dawa a încasat câte un cartonaș galben în ambele partide cu Maccabi Tel Aviv, dar și unul în partida tur cu Sparta Praga. Astfel, acesta nu ar fi trebuit să aibă drept de joc, dat fiind faptul că a ajuns la 3 avertismente.

Totuși, potrivit regulamentului menționat mai sus, Joyskim Dawa are acum doar 2 avertismente și poate juca în partida de pe stadionul „Steaua”.

Informația a fost confirmată și de Mihai Stoica: „Am primit confirmarea de la UEFA, are drept de joc”, a scris oficialul, pe Facebook.

Partida dintre FCSB și Sparta Praga este programată marți, de la ora 21:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:25

„Nu e corect pentru nimeni” Basarab Panduru, verdict categoric în privința lui Neil Lennon, după Gloria Buzău – Rapid 0-1

8:22

Pe cine au dat vina americanii, după ce Jordan Chiles a rămas fără medalie de bronz: „Ignoranța ei a costat-o!”

8:00

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Mell şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

0:41

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!”

0:28

Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”

0:22

VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY

1 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 2 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 3 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 4 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 5 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu 6 FotoCătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei. Imaginile durerii la Jocurile Olimpice 2024!
Citește și